StoryEditorOCM
Glazbakoncert u kazalištu

‘Ne dan moju tisnu kalu‘: Branimir Bubica i klapa Sebenico predstavljaju svoj novi album

Piše K. G.
10. travnja 2024. - 13:51

Branimir Bubica i klapa Sebenico predstavit će u srijedu, 17. travnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku svoj najnoviji album "Ne dan moju tisnu kalu"

Prenesen skladnim glasovima Branimira Bubice i klape Sebenico, album "Ne dan moju tisnu kalu" priča priču o Dalmaciji, tradiciju, moru i ljubavi, a tu će priču ova šibenska klapa sada predstaviti i na nadolazećem koncertu 17. travnja u šibenskom HNK-u. Uoči koncerta odlučili su predstaviti i singl s novog albuma "Srića moja, život moj".

- Moja jedina želja je da se bar neke od ovih pisama kroz godine ispred nas zapivaju na raznim druženjima, u konobama uz dobru spizu i onako za dušu, ispod glasa- poručio je Branimir Bubica o nadanjima koja su inspirirala novi album. 

‘Srića moja, život moj‘ na tom je tragu. To je još jedna pisma posvećena ljubavi s daškom Dalmacije. Nadamo se da će biti rado slušana i da će se mnogi u njoj naći", poručio je Branimir o pjesmi kojom najavljuju koncert i koja se našla na novom albumu. On stoji iza stihova i glazbe ovog singla, dok aranžman potpisuje Leo Škaro.

Naslovna pjesma "Ne dan moju tisnu kalu" povezala je najnoviji singl i ostatak recentnog rada klape u pravo malo dalmatinsko blago klapske pjesme s jasnom porukom, ova klapa ne da "ni kalu, ni klapsku pismu" dotičući sve one koji vole isto. Upravo njih klapa poziva u HNK u Šibeniku na večer dobre atmosfere i još bolje glazbe.

- Pozitivno smo iznenađeni interesom za naš samostalni koncert, u samo par sati je prodana gotovo četvrtina ukupnog kapaciteta, što nas jako veseli i obvezuje da damo 200 posto sebe 17. travnja- dodao je Bruno Korunić iz Sebenica.

Na koncertu će im se pridružiti prijatelji Boris Oštrić i zbor Zdravo maleni.

Koncert počinje u 20 sati,

29. travanj 2024 07:01