StoryEditorOCM
GlazbaBIT ĆE VESELO

Na otvorenju sezone Martinska 2024. nastupa DJ-ica NVST iz Švicarske

Piše Šibenski.hr
27. lipnja 2024. - 21:36
Otvorenje sezone Martinska 2024. održat će se u subotu, 6. srpnja, na lokaciji Martinska kraj ŠibenikaNiksa Stipanicev/Cropix

Otvorenje sezone Martinska 2024. održat će se u subotu, 6. srpnja, na lokaciji Martinska kraj Šibenika, gdje šibenski kolektiv U/offu dovodi posebnu gošću iz Švicarske NVST i respektabilne DJ-eve iz zemlje i regije, objavio je organizator koncerta Pozitivan ritam.

Time počinju ovoljetna glazbena druženja na Martinskoj, koja će se odvijati svakog tjedna i vikenda do 17. kolovoza.
NVST, DJ-ica i producentica bazirana u Švicarskoj, jedna je od zvijezda u usponu na međunarodnoj klupskoj eletroničkoj sceni. Ta hiperaktivna umjetnica vrti beskompromisne setove diljem svijeta i širi svoju neiscrpnu energiju. 

Redovita je gošća na najprestižnijim klupskim festivalima (Amsterdam Dance Event, Positive Education, Dekmantel Selectors), kao i na najtrendi klubovima u ovom trenu (Garage Noord, Tresor, Ankali, Zhao Dai).  Osim DJ setova pod vlastitim imenom NVST djeluje i u sklopu Drift Institute, skupine koja u živim setovima miješa zvukove post-punka, abstracta i techna. NVST je izgradila reputaciju na oštrim, moćnim i duboko posvećenim setovima.

Jaku postavu regionalne scene predstavljaju Fujita Pinnacle (Nimaš Izbire, Echo000, Subtile radio Ljubljana), El Commando (PULP, Taman Split), Fabian Mateša (Metz Attack Vodice), Carnero (Metz attack, All/One Vodice) i Grumen (U/Offu Šibenik/Zagreb). U/Offu je klupska priča koja je u Zagreb i Šibenik u zadnje dvije godine dovela renomirane goste iz Europe i svijeta kao što su Aloka, Glaskin, Sha Ru, Gamma Intel, Bluetoof, te priredila mnoštvo zabava s dobro poznatim domaćim akterima.

27. lipanj 2024 21:37