StoryEditorOCM
GlazbaŠibenčanka ima novi hit

Mlada glazbenica Sara Škugor ima novu pjesmu o ljubavi, otpjevanu s ljubavlju i iz ljubavi prema glazbi

Piše K.R.
7. ožujka 2020. - 12:38

"Moja si ljubav" novi je singl 25-godišnje Šibenčanke Sare Škugor. Glazbu i tekst napiso je prepoznati hitmaker Vinko Barčot, inače autor nekih od Oliverovih hitova, ali i autor najvećeg hita Sarinog brata - Marka Škugora. Za aranžman i produkciju zaslužan je Leo Škaro.

- Ova pjesma ne mora nužno govoriti o ljubavi prema partneru, možemo je doživjeti na razne načine, na primjer  kao ljubav majke prema djetetu. Ovo je novi korak u mojoj glazbenoj karijeri i jedva čekam da poslušate sve što vam pripremamo moj tim i ja, izjavila je Sara.

Uskoro možemo očekivati i album prvijenac ove mlade, ali perspektivne glazbenice. Pjesmu je vizualno dočarao redatelj s ogromnim iskustvom - Željko Petreš.

- Sa Željkom radim od svog prvog singla, 2014. godine i poznajemo se u dušu. Predstavlja mi veliku podršku i užitak je raditi s njim, kaže mlada pjevačica.

Za šminku, frizuru te dizajnerski nakit koji Sara nosi u spotu zaslužne su također naše Šibenčanke - Katarina Jukić (Ex. Maglov), Meri Kardum i Sanja Kljajić (SanjaK). Za styling je zaslužna talentirana i originalna Slovenka - Solo Mila.
Poslušajte novu pjesmu Sare Škugor, ne sumnjamo da će vam se svidjeti.

 
 
19. travanj 2024 05:54