StoryEditorOCM
GlazbaGuštanje na Mihovilu

Massimo opet razgalio šibensku publiku: ‘Posebno se zahvaljujem svim damama...‘ Do kraja koncertne sezone nastupit će jake domaće snage

Piše šibenski.hr
16. kolovoza 2021. - 10:45

Nedjeljnim koncertom, jedna od najvećih hrvatskih estradnih zvijezda, Massimo, zaokružio je dvodnevni posjet Šibeniku.

Na prekrasnoj, jednoj od najljepših koncertnih pozornica, tvrđavi sv. Mihovila, izveo je svoje najveće hitove, razgalio šibensku publiku i opravdao status istinske zvijezde.

-Dragi ljudi, dobra večer, prvo, zahvaljujem se svim damama koje su se uspjele popeti u štiklama na gledalište, našalio se Massimo u prvom kontaktu s publikom.

-Drago mi je da vam je stalo, dok god je tako, znači da ima nade, dodao je.

Pred lijepo ispunjenim tribinama tvrđave sv.Mihovila, Massimo je šibenski koncert otpočeo s „Neka ti plove brodovi“ i „Tišina“ a potom je izveo „Odjednom ti“, izvrsnu suradnju s grupom Meritas.

Zaista je šteta što zbog epidemioloških razloga stolice tvrđave nisu bile u potpunosti ispunjene, unatoč ogromnom interesu za koncerte u oba dana.

Strpljivo i u maniri iskusnog glazbenika Massimo je kontrolirao tijek koncerta, a svakom sljedećom izvedbom mamio publiku da mu se pridruži u pjevanju.

Kako je i sam rekao – pjevajte s nama, idemo se provesti večeras.

Nastavio je s novom pjesmom „Putujemo i kad stojimo“ koja je odlično prihvaćena od strane publike a potom iznenađujuće izveo obradu Azrine „Gracije“.

Massimo je imao izvrsnu komunikaciju s publikom, koja se nastavila kroz cijeli koncert, ostavivši dojam da nije došao odraditi tek još jedan u nizu koncerata.

Uslijedile su „Kladim se na nas“, „Dodirni me slučajno“ i „Nama se nikud ne žuri“, provjerenim skladbama i hitovima u potpunosti je rasplesao šibensku publiku.

Velike pohvale idu i pratećem bendu koji čine Marko Matošević na bubnju, bas Alen Svetopetrić, klavijature Gojko Tomljanović, udaraljke Boris Popov, violina Bruno Urlić i gitara Ivan Pešić. Djelovali su kao da je na pozornici puno razvikanije ime, ne umanjujući time ni u jednom trenutku Massima kao izvrsnog glazbenika.

Dobro raspoložen nastavio je sa „Nama se nikud ne žuri“, „Iz jednog pogleda“ i „Mali krug velikih ljudi“ za koji je dobio Porin za najbolju pjesmu godine.

Uplovivši u drugi dio koncerta Massimo je izveo „Stranac u noći“, „Indija“, „Suze nam stale na put“, „Zar više nema nas“ i u potpunosti potvrdio izvrsnu atmosferu koja se osjetila na tvrđavi sv.Mihovila.

-Ni jedan „live album“ nije u stanju zarobiti ovu atmosferu na koncertu, potvrdio je Massimo.

Oduševljena Massimom, publika je aplauzom pozdravila njegov odaziv na bis, koji je bio prepun iznenađenja.

Od romantične “Krug u žitu” uslijedile su “Zamisli život u ritmu muzike za ples”, “Benzina” i “Samo jedan dan” nakon kojih se publika preselila pred samu pozornicu, te zajedno zaključila još jedan izvrstan Massimov nastup u Šibeniku.

Do sljedećeg nadajmo se nećemo morati dugo čekati.

Massima sada očekuje nastup u Splitu na Sustipanu dok publiku na Mihovilu očekuje još nekoliko glazbenih večeri na kojem nastupaju jake domaće snage, čime će se i koncertna sezona na tvrđavama polako privesti kraju

17. travanj 2024 00:31