StoryEditorOCM
GlazbaNa Martinskoj

Jedan od najvećih hrvatskih bendova vraća se u Šibenik

Piše Šibenski.hr
25. svibnja 2024. - 08:29

Da se Elemental i Šibenik vole, nije nikakva tajna, pa ipak prošlo je gotovo dvije i pol godine od posljednjeg koncerta ove popularne zagrebačke grupe u Krešimirovom gradu. Zato se posebno veselimo njihovom velikom samostalnom koncertu, koji je zakazan u srijedu, 14. kolovoza 2024., na Martinskoj u Šibeniku!

U srcu ljeta, dan prije velikog blagdana, Elemental stiže na pozornicu smještenu u prekrasnoj borovoj šumi, na poluotok Martinska, preko puta Šibenika. Spoj glazbene oaze s najljepšim pogledom na Jadranu i najpopularnijeg hip-hop sastava u Hrvatskoj i regiji, garantira odličan provod i noć za pamćenje.

Elemental je sastav koji ne treba mnogo predstavljati, jer, otkako su osnovani 1998. u Zagrebu, ovi glazbenici istaknuli su se svojim originalnim zvukom. Organski hip- hop/rap s funkom, soulom, jazzom, reggaeom i rockom, začinjen tekstovima koji seciraju društvo i međuljudske odnose, priskrbili su im brojne obožavatelje, od samih početaka do danas. Svojim samostalnim koncertima, na najznačajnijim pozornicama u zemlji i regiji, oduševljavaju publiku koja se broji u tisućama. A ništa manji spektakl ne očekujemo u Šibeniku, 14. kolovoza.

Ulaznice za koncert Elementala u prodaji su po cijeni od 15 eura, dostupne su putem poveznice: https://shorturl.at/71GDp

Kao i na svim prodajnim mjestima (fizičkim i digitalnim) platformi Entrio i Core Event. Cijena ulaznica na dan koncerta, na ulazu, bit će 20 eura.

 

16. lipanj 2024 13:09