StoryEditorOCM
Glazbadva sjajna benda

Fantastični dupli koncert na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, uskoro i nova imena

Piše K. G.
12. travnja 2024. - 11:49

Pips, Chips & Videoclips i Letu štuke stižu na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila u subotu 10. kolovoza! Fantastičan dupli koncert na jednoj od najljepših hrvatskih pozornica predstavit će dva sjajna live benda.

PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a ovog se ljeta vraćaju na šibensku tvrđavu na kojoj su uvijek vrlo rado viđeni i slušani! I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere te predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma ‘Vesna‘.

Od koncerta na stadionu Šalata o kojem se još uvijek priča, do rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax, Pipsi su sjajan niz nastavili listama najboljih godišnjih izdanja s ‘Vesnom‘, čak pet Rock&Off nominacija i kao i onom za Porina u kategoriji Najboljeg rock albuma. U Šibenik dolaze pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova.

image

Letu Stuke

Zeljko Hajdinjak/Cropix

LETU ŠTUKE

Pridružuju im se Letu štuke, sarajevski bend predvođen Dinom Šaranom, jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora. Ovaj bend već je s prvim albumom ‘Letu štuke‘, koji je dobio i remasterirano izdanje, stvorio hitove poput ‘Minimalizam‘, ‘Šutiš‘ i ‘Mjesto za dvoje‘. Sljedeći albumi ‘Proteini i ugljikohidrati‘, ‘Brojevi računa‘ i novi ‘Topla voda‘, koji je uslijedio nakon sedam godina studijske tišine, potvrdili su njihov utjecaj, prepoznatljiv integritet i dozu kompleksnosti. Bend donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere.

ULAZNICE

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 15. travnja, po early bird cijeni od 17 eura. Ta cijena će vrijediti do 30. lipnja, a dan nakon, 1. srpnja, cijena ulaznice iznosit će 20 eura. Na dan koncerta će za ulaznicu trebati izdvojiti 23 eura. Ulaznice su dostupne ​​u sustavu Eventim i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Ovo će ljeto na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila svirati još Gregory Porter čiji je koncert odavno rasprodan, BADBADNOTGOOD za 10. rođendan pozornice, Kruder & Dorfmerister i Trentemøller, a nova imena bit će poznata uskoro.

29. travanj 2024 13:13