StoryEditorOCM
Glazba‘želim uživati‘

Brena postavila uvjete za nastupe u Hrvatskoj! Zakazala je i treći koncert, a ovo je želja koju koje se mora ispuniti

Piše SCENA SD
17. prosinca 2023. - 15:25

Lepa Brenna nedavno je priznala da će pjevati onoliko večeri koliko arena bude rasprodana, ali pod uvjetom da napravi pauzu između koncerata, piše kurir.rs.

Brena je rasprodala dva zagrebačka koncerta, a zakazala je i treći. Koncerti su na rasporedu početkom prosinca 2024. godine, a moguće je da će ih biti više od tri.

Ipak, pjevačica je nedavno priznala da će pjevati onoliko večeri koliko arena bude rasprodana, ali pod uvjetom da napravi pauzu između koncerata.

- Pjevat ćemo u zagrebačkoj Areni dok god ih napunimo. Naravno, radit ćemo to uz male pauze. To vrijeme kada sam postizala rekorde bilo je to između 1982. i 1990. godine. Imali smo 31 uzastopni dan nastupa svaki dan. Onda sam 17 dana pjevala u Sava centru...

U ovim godinama smatram da ne treba više juriti za rekordima, niti za nekim brojevima. Želim dobro raditi, uživati ​​u tome, a ne biti prezaposlena. Možemo eventualno odraditi dva koncerta za redom, a onda sutradan bude pauza, da se resetiram. Ni mlađi oko mene ne mogu pratiti taj tempo. Ozbiljan sam maratonac, vidite koliko godina radim... I profesionalac - izjavila je nedavno Brena.

Podsjetimo, Lepa Brena pojavila se u zagrebačkoj Areni početkom prosinca ove godine kada se na pozornici pridružila Aleksandri Prijović, te napravila uvertiru u svoje nadolazeće nastupe.

27. travanj 2024 18:21