StoryEditorOCM
GlazbaŽivnula kulturna scena

Bogat program: Sedmi Long play day 2020 uz moto – iduća subota je ključna

Piše šibenski.hr
4. lipnja 2020. - 11:22

Odgođen, ne i otkazan sedmi Longplay day 2020 u organizaciji kulturne udruge Fotopoetika i kluba Azimut održat će se iduću subotu, 13. lipnja, očekivano u dva dijela. Ujutro je predviđen sajam ploča, stripova i knjiga te glazbeni program lokalnih DJ-a, a navečer promocija knjige i koncert. Prvi put ove godine, LP Day nema ambasadora, ali ima slogan – iduća subota je ključna.

Sedmi LP Day bit će održan na potezu od ureda Turističko – informativnog centra TIC i uz podršku Turističke zajednice Grada Šibenika do stepenica katedrale svetog Jakova. Jutarnji dio programa koji se odnosi na sajam ploča, stripova i knjiga počinje u 11 sati i traje do 14 sati, a paralelno s tim, očekujte i glazbeni program s potpisom legendarnih domaćih DJ-a.

U sklopu sedmog LP Day-ja bit će održana promocija knjige 'Rock strana bajke', autorice Marijane Dragičević, za čija je poglavlja Goran Tribuson napisao da 'su utkane rock pjesme koje čine svojevrsnu slušaonicu ove moderne bajke'. Promociju će voditi novinar i publicist, Marko Podrug.

Pred početak promocije organizatori su pripremili glazbenu slušaonicu u izvedbi djevojaka koje su oduševile Šibenčane na Ž.buvljaku početkom ožujka –Discordia.

Finale dana svakako je koncert benda Antiqua predvođenog Antom Prginom od 21 sat, također besplatan.

18. travanj 2024 22:01