StoryEditorOCM
Ostalo‘zlatni dupin‘

Članovi šibenskog ‘Mora‘ odlični na međunarodnom mitingu na Poljudu; Jedan plivač je svaki skok u bazen okrunio medaljom

Piše Šibenski.hr
7. studenog 2022. - 13:27

U nedjelju, 6. studenog, održan je tradicionalni međunarodni plivački miting „Zlatni dupin“ na bazenima Poljud u Splitu. Plivači su se natjecali u tri starosne kategorije, a plivački klub „More“ predstavljali su: Vice Klarić, Jure Barišić, Mihael Miletić, Uršula Dunkić, Nikolina Ninić, Laura Petričić, Mislav Badurina, Mate Džepina, Vice Cvitan, Petar Stegić, Borna Županović, Luna Kunčić i Luka Šupe.

U B kategoriji najbliže medalji došao je Vice Klarić, koji je izvrsnim nastupom u disciplini 50m leđno zauzeo 4.mjesto.

Mate Džepina je svaki svoj skok u bazen okrunio zlatom. Mate je osvojio tri zlatne medalje, u disciplinama 25m leptir i leđno te 100m mješovito.

Petar Stegić osvojio je zlatnu medalju u disciplini 25m slobodno, brončanu medalju u disciplini 100m mješovito i malo manje sretno 4.mjesto u disciplini 25m leđno.

Mislav Badurina osvojio je zlatnu medalju u disciplini 25m prsno i 2 srebrne medalje u disciplinama 25m slobodno i 100m mješovito.

- Bilo je predivno vidjeti naše plivače na vrhu trona u svakoj disciplini. Posebno lijep dojam ostavlja slika na postolje pri proglašenju u disciplini 100m mješovito, ali i pri proglašenju najuspješnijih plivača u ukupnom poretku za „C kategoriju“, gdje su zablistala sva trojica naših medaljaša.

U zbroju dvije discipline sa najvišim brojem bodova za ukupni poredak i osvajanje pehara Mate Džepina osvojio je 1.mjesto, Petar Stegić 2.mjesto i Mislav Badurina 3.mjesto.

Jako smo ponosni na sve naše plivače, osvojene plasmane i otplivane rezultate. Radujemo se novim natjecanjima, a do tada marljivo treniramo- kazala je Sanja Stegić iz PK ‘More‘.

24. travanj 2024 16:17