StoryEditorOCM
NogometPRED REALIZACIJOM

Kolumbijci na Šubićevac dovode Engleze: velikom poslu kumovao poznati hrvatski glazbenik!?

Piše šibenski.hr
21. listopada 2021. - 12:55

Velika pobjeda protiv Hajduka imala je i svoju cijenu. Osim što je zaradio treću javnu opomenu Stipe Bačelić Grgić je ozlijedio ložu, i po nekim procjenama iskusnog veznjaka neće biti u kadru mjesec dana.

- Šteta jer Stipe se jako digao zadnje vrijeme, puno nam znači u našoj koncepciji igre. Nešto ćemo morati smisliti, imam neke vizije ali za sada se mogu samo moliti da nam iz kadra ne ispadne još netko iz udarne momčadi - kaže nam trener Rosas.

Oporavio se Kvesić

Dobra vijest je oporavak Josipa Kvesića, inače lijevog bočnog, koji po potrebi može igrati i neka druga mjesta. Igrači s klupe su redom juniori poput Bedoye, Lopeza, Grdića nešto starijeg Benića... Tu je i Alexandar Cvetković, veznjak koji je do sada skupio tek dvadesetak minuta u ligi. Potom napadač koji ne zabija, ali i ne igra - Bailone. Kada Rosas i stožer vide kako odvojeno treniraju ozlijeđeni Močinić ili Bilić, ili kada vide Mesu na štakama kada dođe na stadion, mogu samo nemoćno slegnuti ramenima. Da su zdravi veznjaci Močinić i Mesa to bi bila neka druga pjesma. Ovako, kao što kaže Španjolac, preostaje mu gledati u nebesa i zazivati da netko novi od standardnih ne ispadne iz kadra. I naravno raditi, raditi krvavo jer to je, kao što veli Andalužanin, prioritet broj jedan.

Pomalo u sjeni pobjede nad Hajdukom prošla je glavna Skupština kluba sa Šubićevca. Braći Bulat dane su razrješnice u članstvu Nadzornog odbora, i sada su Kolumbijci i formalno, na papiru, jedini rukovodeći i odgovorni ljudi Društva. NO proširen je na 5 članova, a Francisco Cardona je njegov predsjednik, kćerka Catalina članica uz još troje predstavnika, a Eduardo Zapata Siera otprije predsjednik UO i njegov jedini član. No, to bi se uskoro moglo nešto promijeniti, odnosno proširiti jer razgovori s potencijalno novim ulagačima iz Britanije su pred realizacijom, piše jutarnji.hr

Ta grupacija koja je povezana sa Zoranom Cvetkovićem (poznat kao zagrebački glazbenik, gitarist odnosno jedan od osnivača Prljavog kazališta i član Parnog valjka i Doriana Graya), a čiji sin Alex igra u prvoj momčadi sa Šubićevca, navodno će nakon što ulože kapital, postati 40 % vlasnici kluba sa Šubićevca. Novac koji Britanci žele uložiti je prilično velik, nakon čega bi kapital kluba mogao znatno narasti. Hoće li i ambicije Narančastih, tek će se vidjeti, zaključuje jutarnji.hr

25. travanj 2024 20:03