StoryEditorOCM
Nogometsvaka je finale

Carević i Kolega najavili teško gostovanje u Zmijavcima: ‘Mi nismo gubitnici!‘

Piše Krešimir Gulin
2. travnja 2024. - 08:34

Nogometaši Šibenika danas u 16,30 sati gostuju kod Croatie u Zmijavcima. Narančasti imaju samo jedan cilj- pobjedu. Naime, vodeći Zrinski opet bježi pet bodova i momčad trenera Marija Carevića praktički nema pravo na kiks.

Prije trećeg kruga natjecanja, gostovanje u Zmijavcima jedno je od onih koje su Šbenčani svakako htjeli izbjeći. U Imotskoj krajini, Narančasti su kiksali i u prvom dijelu sezone kada su odigrali (0:0):

- Istina, u Zmijavcima je uvijek teško gostovanje. Međutim, moramo se prilagoditi što prije i pobijediti kako god znamo i umijemo. Nema više izvlačenja na teren, na uvjete... Svaka iduća utakmica nam je kao finale, a motivacije nam ne fali- kazao je Toni Kolega, bočni igrač Šibenika.

Zrinski je svoju obvezu odradio još u petak, tako da je u miru mogao provesti uskrsne blagdane. Za razliku od Šibenčana, kojima su praznici protekli u radnoj atmosferi. Treniralo se svaki dan, osim Uskrsa:

- Šteta što naše kolege iz Slavonije nisu mogli biti sa svojim obiteljima. No, tako je to u sportu, već smo navikli na takve situacije- veli Kolega.

Alibije pred utakmicu u Zmijavcima ne želi tražiti ni trener Carević:

- Ne zanima me kakav je teren...Pobjednici uvijek nađu način da pobijede u bilo kakvim uvjetima. Gubitnici samo traže izgovore, a mi nismo gubitinici- jasan je kormilar Narančastih.

Dobra vijest za Šibenčane je što kompletno idu u Zmijavce, izuzev ozlijeđenog Bačelić-Grgića.

29. travanj 2024 12:03