stdClass Object ( [id] => 1044050 [title] => Maja Šuput ne krije uzbuđenje uoči početka ‘Tvoje lice zuči poznato‘, a otkrila nam je i kako je provela ljeto: Bilo mi je top! Neće se ponoviti... [alias] => maja-suput-ne-krije-uzbudenje-uoci-pocetka-tvoje-lice-zuci-poznato-a-otkrila-nam-je-i-kako-je-provela-ljeto-bilo-mi-je-top-nece-se-ponoviti [catid] => 295 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Show "Tvoje lice" konačno će nam opet zvučati poznato. Nakon starta u ožujku, pa naprasnog prekida svi su nekako s nestrpljenjem dočekali da se popnu na pozornicu, da se kola opet zakotrljaju i da stvari opet profunkcioniraju. Kako-tako. Eto i sad je došlo to vrijeme. Uskoro će gledatelji imati priliku uživati u novim transformacijama osmero kandidata šeste sezone popularnog showa Nove TV...

Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek su natjecatelji, u žiriju su Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. Povratak showa ove jeseni s nestrpljenjem očekuju i voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput. Potonja je ovoga puta u centru naše pažnje. Kako teku pripreme, kakvi su kandidati, hoće li im se pridružiti na pozornici, kakve kreacije će nositi...

- Moram priznati da jedva, stvarno jedva čekam da show krene s prikazivanjem. Ipak je meni ta emisija nešto potpuno novo. Kreacije, haljine koje nosim u showu, uvijek su taj neki segment koji se od mene očekuje, uvijek tu mora biti koja stepenica više. Ipak, sada će one biti primjerenije i smirenije jer se sam u ovoj emisiji voditeljica, a u fokusu su ipak naši kandidati. A hoću li se i ja u nekom trenutku u sezonu pridružiti njima, hm – morat ćete gledati…

Premda situacija s koronom ni izbliza nije gotova, pronašla su se nekakva rješenja da se zabava vrati na male ekrane... A mnogima ste sinonim za zabavu - upravo vi. Miljenica članica žirija u "Supertalentu", voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato"... Poznavajući vas, teško da će se zaustaviti ovaj voditeljski niz. Kakve su vam daljnje ambicije po tom pitanju; priželjkujete li neki vlastiti show ili neku drugu formu u kojoj biste se voljeli okušati?

- Da nisu ova vremena, sigurno bih imala čitav niz nekih projekata koji bi bili ili na čekanju ili u fazi snimanja, no sad je jedno čudno vrijeme za sve nas. Rade se neki planovi, imam neke poslovne ponude na stolu, no sada je u fokusu "Tvoje lice zvuči poznato" i tu sad trenutno nema prostora za još koji TV projekt. Talk show je format koji bih voljela raditi i mislim da bi mi to dosta dobro išlo, no to je sad u nekakvom oblaku. Voljela bih kad bi se nastavio i "Supertalent", a najveća mi je želja da "Tvoje lice" bude i do kraja sezone dobro prihvaćeno, kao što su bile i prve dvije emisije nakon kojih su mi komplimenti stizali sa svih strana. Bila sam jako ponosna i skakala sam od sreće radi takvih pozitivnih reakcija gledatelja.

---

image
Nova TV Press
---

Pred koji mjesec plasirali ste, uz čitav niz proizvoda vlastitog brenda i - parfem; što znači da ne mirujete ni vaš poduzetnički duh. Posluje li "Majushka" u skladu s vašim očekivanjima, koliko je korona na to utjecala i što se još može očekivati u vašem web-shopu?

- U doba karantene svi su me znali pitati je li mi dosadno, i što ste radili, no baš u to vrijeme izašli smo s kozmetičkom linijom koja se zove Mashu, i izašao je moj prvi parfem koji se zove Shu Shu. Parfem je nešto što mene potpisuje u cijelosti – i kao ženu, i kao poduzetnicu, i kao estetu. Ekstenzija Shu Shua je i antibakterijski gel za ruke... Trenutno sam zaljubljena u ta dva proizvoda i oni funkcioniraju genijalno, veselim se razvoju te linije...

Jeste li nekad promislili da ste si zadali preveć toga - od učestalih gaža, televizijskog angažmana, vlastite tvrtke..., koja energija vas to nosi da paralelno možete "hendlati" na toliko frontova?

- Sto puta. To je pitanje koje me do korone skoro dokrajčilo. Non-stop sam se pitala zašto sam si natovarila i ovaj projekt, zašto sam pristala i na ovo, zašto nečemu ne mogu reći ne, mogu li ja ikada odmoriti u životu…? To je bio i jedan od velikih razloga zašto sam skoro odbila projekt TLZP, jer mi se činilo fizički nemoguće stići sve to. Svirke, paralelno donošenje odluka za sve moje ostale projekte, kronično nespavanje i sav taj stres, a onda još i angažman u projektu koji izaziva puno veću pripremu jer nije isto sjediti u žiriju i govoriti svoje misli kako ti dođu. Kao voditeljica ipak moraš pripremiti i naučiti veliki tekst koji je netko za tebe pripremio, a ti ga onda možeš jedino malo prilagoditi svom izričaju – no, ipak ga moraš naučiti.

Projekt se na kraju dogodio i u trenutku kad je krenuo i, kako ga ja zovem, ''smak svijeta'', tako da je jedno vrijeme voditeljski angažman bio i jedini posao koji sam imala. Ne možete ni zamisliti koliko sam bila sretna što idem na posao. Nekad se zaista događaju čuda. No, ja funkcioniram sjajno u stresu i jako sam tada fokusirana. Kad sam odmornija, puno sporije funkcioniram jer sam opuštena i nikuda mi se ne žuri.

---

image
Nova TV Press
---

Iza vas su sad respektabilne godine glazbenog staža. Sigurno nije uvijek bilo...da nešto možete promijeniti, što bi to bilo?

- Zanimljivo pitanje. Dvadeset godina sam na bini i pola toga se ne sjećam, stvarno… Toliko sam uvijek brzo živjela. Onog trena kad sam izašla iz jednog grada i krenula prema dugom, već sam u fokusu na nešto novo i ono ranije veće nekako malo zaboravim… Nisam napravila ništa loše, ništa skandalozno, pa da bih rekla da se nečega sramim. Kad bih išla sad baš secirati segment po segment života možda bih i našla nešto, ali ovako kad gledam, ne žalim za ničime i nema ničega da žalim da nešto nisam odradila.

Vjenčanja kao ruski rulet

Postoji li neka neostvarena glazbena suradnja koju biste htjeli realizirati - duet, zajednički koncert ili nešto treće?

- Ne mogu reći da sam žudjela za nekim duetom, inače nisam od dueta iz jednog jedinog razloga. Naime, ja sam izvođač koji s bendom nastupa svaki vikend uživo i uvijek je to drugačije kad onda tog drugog izvođača nema – ne zvuči to onda nikad kao original. Inače, ne bih imala ništa protiv dobrog dueta, dobre neke suradnje. Mislim da bi bilo zanimljivo da se na estradi nekad pojavi jedan dobar ženski duet.

Jedna ste od najtraženijih glazbenih imena kada su vjenčanja u pitanju. Ona su prvo stopirana, pa su opet krenila, a sada su također u vrlo upitnom statusu. Pretpostavljam da ste za sljedeće proljeće i ljeto bukirani, što je s nadolazećim jesenskim i zimskim razdobljem?

- Što se tiče vjenčanja situacija je takva kako ste rekli. Sad je tako da se svira u onim županijama u kojima stožer to još dozvoljava. Opet mi je pola mjeseca otpalo, evo trebala je protekli vikend biti Dalmacija. Postalo je ruski rulet – ovisi gdje si se rodio, ovisi u kojoj županiji jesi, o tome ovisi hoćeš li imati svadbu kakvu si zamislio… Doslovce do dan prije ne znaš ideš li na svirku ili ne. Nama je to, sigurna sam, manje stresno nego ljudima koji se žene. Masovno su ljudi već sada prebacili svoje termine za sljedeće proljeće ili ljeto, ali se nadam da će biti ipak svirki još i ove jeseni, a jedno je sigurno - sljedeća godina će biti zabavna svadbena godina, ako to budu okolnosti dozvoljavale! Sva sreća energije imam i nije mi teško raditi ni tri svirke zaredom.

---

image
Sa svojim TV partnerom Franom Riđanom
Nova TV Press
---

Javno ste ukazali na to koliko onemogućavanje koncerata i sličnih manifestacija utječe, ne samo na izvođače, već na cijelu glazbenu mašineriju. O vama, odnosno vašem radu ovisi nekoliko obitelji. Jesu li se što od tada stvari popravile? Kakva je kod vas sada situacija s koncertima?

- Stanje s koncertima je i dalje nikakvo. To što smo radili nešto malo ljeti, to je za mene ništa, gotovo zanemarivo. Toliko sam se uspjela odmoriti, nisam ni znala da ljeto može biti toliko opuštajuće… Sve što smo i trebali imati se otkazalo i sve mi je sada fokusirano zapravo na vjenčanja tako da mi ipak nešto radimo. Sva sreća da smo u životu puno radili, pa se eto iskreno nadam da i ostale kolege glazbenici mogu izdržati ovo razdoblje od plodova tog rada. Ja sam pozitivna - nadam se da će se svi iz glazbene industrije ubrzo vratiti na radna mjesta.

Ako ništa drugo, ovo ljeto proveli ste kao malo koje drugo. Častili ste svoju Instagram publiku fotografijama raznih destinacija; bili ste na Korčuli, Dubrovniku, Istri... Kako ste provodili vrijeme, kako se opuštali?

- Nikad nisam provela ovakvo ljeto. Moja ljeta izgledaju tako da sam 60 dana na turneji i čim bih ulovila par dana, odletjela bih direktno s lokacije koncerta par dana na Mykonos ili Ibizu i onda se vratila direktno u sljedeći grad u kojem pjevam. To je sve bilo prepuno stresa i nespavanja, jurnjave na avione.

Nisam nikad ljetovala u Hrvatskoj jer sam ovdje provela toliko vremena pjevajući da mi je samo trebao mir, odmor i otići negdje gdje sam nepoznata. Ovo ljeto sam ipak odlučila ljetovati u Hrvatskoj i bilo mi je fenomenalno. Izabrala sam super destinacije, svi objekti u kojima sam spavala bili su baš po mom guštu. Ispoštovala sam se maksimalno. Ja sam sebi to ovako objasnila – ovo ti je prvi put u životu da tako odmaraš i vjerojatno zadnji, pa neka ti barem bude top, baš si zaslužila! I tako sam uživala od grada do grada, čak sam se malo i udebljala, maksimalno sam uživala u svim delicijama, s društvom, s mužem... Nevjerojatno je da sam se nakon nekog vremena navikla da ne moram ništa raditi, i još mi je čak počelo malo to i odgovarati. Živi sam dokaz da se čovjek na sve može naviknuti. Ljeto 2020. će zasigurno ostati u dugom sjećanju jer znam da se neće takvo ponoviti.

Sada već iza sebe imate i godinu i nešto bračnog staža. Sudeći po vašim fotografijama, vi ste još na medenom mjesecu...

- S obzirom na koronu i na to da nema toliko koncerata i da vrijeme provodim isključivo s mužem, ta količina vremena koliko provodimo zajedno, daje mi dojam da smo zajedno i puno duže, čini mi se da smo skupa pet-šest godina. Nevjerojatno, no ja sam se u međuvremenu zaljubila sto puta ponovno. Ne želim ga previše hvaliti, da ga ne ureknem, no ja sam vam prezaljubljena. Jednostavno, mi smo se našli. Prelijepo nam je i naviknula sam se da smo non-stop skupa i to mi odgovara. Volimo iste stvari, jako se dobro zabavljamo, razumijemo se, nadopunjavamo si rečenice, dajemo si vjetar u leđa, a ako se i ne složimo oko nečega, onda si to sve lijepo argumentiramo… Ne znam je li ovo i dalje još medeni mjesec, ali od srca bih svima poželjela da se nađu u takvoj situaciji, pogotovo kad nemate izlaz iz kuće i morate s nekim biti 0-24. Uopće ne mogu zamisliti da mi se ovo dogodilo s nekim koga toliko ne volim – to bi bio baš smak svijeta.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => PUNA ENERGIJE [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [4] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [5] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [7] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [8] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [9] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [10] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [11] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [12] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [13] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [14] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [15] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [16] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [25] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [26] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [27] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [28] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [29] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [30] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) ) [extra_fields_search] => PUNA ENERGIJE 1 1 1 1 1 2 0 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2020-09-12 16:39:21 [created_by] => 3095 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2020-09-12 18:00:00 [modified_by] => 3095 [publish_up] => 2020-09-12 18:00:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 25 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 295 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Specijalni prilog Slobodne Dalmacije s područja filma i televizije. [menu-meta_keywords] => specijalni prilog, zanimljivosti, reflektor, film, tv, tv program [secure] => 0 [page_title] => Reflektor [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2020\/09\/12\/14250024.jpg","\/images\/slike\/2020\/09\/12\/14595578.jpg","\/images\/slike\/2020\/09\/12\/14595580.jpg","\/images\/slike\/2020\/09\/12\/14595582.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Bo\u017eo Radi\u0107\/cropix","Nova TV Press","Nova TV Press","Nova TV Press"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","Sa svojim TV partnerom Franom Ri\u0111anom","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","k_14250024_1280.jpg":"1280x1280","k_14250024_1024.jpg":"1024x1024","k_14250024_640.jpg":"640x640","k_14250024_480.jpg":"480x480","k_14250024_340.jpg":"340x340","k_14250024_220.jpg":"220x220","o_14250024_1280.jpg":"1280x853","o_14250024_1024.jpg":"1024x682","o_14250024_640.jpg":"640x426","o_14250024_480.jpg":"480x320","o_14250024_340.jpg":"340x226","o_14250024_220.jpg":"220x146","h_14250024_1280.jpg":"1280x854","h_14250024_1024.jpg":"1024x683","h_14250024_640.jpg":"640x427","h_14250024_480.jpg":"480x320","h_14250024_340.jpg":"340x227","h_14250024_220.jpg":"220x147","pp_14250024_1280.jpg":"1006x1280","pp_14250024_1024.jpg":"805x1024","pp_14250024_640.jpg":"503x640","pp_14250024_480.jpg":"377x480","pp_14250024_340.jpg":"267x340","pp_14250024_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1128x1495","k_14595578_1280.jpg":"1280x1280","k_14595578_1024.jpg":"1024x1024","k_14595578_640.jpg":"640x640","k_14595578_480.jpg":"480x480","k_14595578_340.jpg":"340x340","k_14595578_220.jpg":"220x220","o_14595578_1280.jpg":"1280x1696","o_14595578_1024.jpg":"1024x1357","o_14595578_640.jpg":"640x848","o_14595578_480.jpg":"480x636","o_14595578_340.jpg":"340x450","o_14595578_220.jpg":"220x291","h_14595578_1280.jpg":"1280x854","h_14595578_1024.jpg":"1024x683","h_14595578_640.jpg":"640x427","h_14595578_480.jpg":"480x320","h_14595578_340.jpg":"340x227","h_14595578_220.jpg":"220x147","pp_14595578_1280.jpg":"1006x1280","pp_14595578_1024.jpg":"805x1024","pp_14595578_640.jpg":"503x640","pp_14595578_480.jpg":"377x480","pp_14595578_340.jpg":"267x340","pp_14595578_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1440","k_14595580_1280.jpg":"1280x1280","k_14595580_1024.jpg":"1024x1024","k_14595580_640.jpg":"640x640","k_14595580_480.jpg":"480x480","k_14595580_340.jpg":"340x340","k_14595580_220.jpg":"220x220","o_14595580_1280.jpg":"1280x960","o_14595580_1024.jpg":"1024x768","o_14595580_640.jpg":"640x480","o_14595580_480.jpg":"480x360","o_14595580_340.jpg":"340x255","o_14595580_220.jpg":"220x165","h_14595580_1280.jpg":"1280x854","h_14595580_1024.jpg":"1024x683","h_14595580_640.jpg":"640x427","h_14595580_480.jpg":"480x320","h_14595580_340.jpg":"340x227","h_14595580_220.jpg":"220x147","pp_14595580_1280.jpg":"1006x1280","pp_14595580_1024.jpg":"805x1024","pp_14595580_640.jpg":"503x640","pp_14595580_480.jpg":"377x480","pp_14595580_340.jpg":"267x340","pp_14595580_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2877","k_14595582_1280.jpg":"1280x1280","k_14595582_1024.jpg":"1024x1024","k_14595582_640.jpg":"640x640","k_14595582_480.jpg":"480x480","k_14595582_340.jpg":"340x340","k_14595582_220.jpg":"220x220","o_14595582_1280.jpg":"1280x1918","o_14595582_1024.jpg":"1024x1534","o_14595582_640.jpg":"640x959","o_14595582_480.jpg":"480x719","o_14595582_340.jpg":"340x509","o_14595582_220.jpg":"220x329","h_14595582_1280.jpg":"1280x854","h_14595582_1024.jpg":"1024x683","h_14595582_640.jpg":"640x427","h_14595582_480.jpg":"480x320","h_14595582_340.jpg":"340x227","h_14595582_220.jpg":"220x147","pp_14595582_1280.jpg":"1006x1280","pp_14595582_1024.jpg":"805x1024","pp_14595582_640.jpg":"503x640","pp_14595582_480.jpg":"377x480","pp_14595582_340.jpg":"267x340","pp_14595582_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 295 [name] => Reflektor [alias] => reflektor [description] => [parent] => 260 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"260","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7427508 Threads: 3 Questions: 1597967705 Slow queries: 4743064 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110469016 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 48 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sd-plus/reflektor ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /sd-plus/reflektor/maja-suput-ne-krije-uzbudenje-uoci-pocetka-tvoje-lice-zuci-poznato-a-otkrila-nam-je-i-kako-je-provela-ljeto-bilo-mi-je-top-nece-se-ponoviti-1044050 [printLink] => /sd-plus/reflektor/maja-suput-ne-krije-uzbudenje-uoci-pocetka-tvoje-lice-zuci-poznato-a-otkrila-nam-je-i-kako-je-provela-ljeto-bilo-mi-je-top-nece-se-ponoviti-1044050?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 527559 [name] => Maja Šuput [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => maja-suput [link] => /tag/maja-suput ) [1] => stdClass Object ( [id] => 250631 [name] => Tvoje lice zvuči poznato [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tvoje-lice-zvuci-poznato [link] => /tag/tvoje-lice-zvuci-poznato ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => PUNA ENERGIJE [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Maja Šuput ne krije uzbuđenje uoči početka ‘Tvoje lice zuči poznato‘, a otkrila nam je i kako je provela ljeto: Bilo mi je top! Neće se ponoviti... [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3095 [name] => Anita Matić [username] => anita-mati [email] => anita-mati@sd.hr [password] => $2y$10$GjpBtNa.YRMDPnrRjunSLO2dRI1pWs.zFfgFXxSc2DO6OWvNbQp1K [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/anita-matic-3095 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1613 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/ceaf3f62415cf4b539552b7ff1377124?s=100&default=https%3A%2F%2Ff02.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/09/12/14250024.jpg [galleryCount] => 4 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Božo Radić/cropix [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/09/12/14250024.jpg [title] => Božo Radić/cropix ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/09/12/14595578.jpg [title] => Nova TV PressSa svojim TV partnerom Franom Riđanom ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/09/12/14595580.jpg [title] => Nova TV Press ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/09/12/14595582.jpg [title] => Nova TV Press ) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Show "Tvoje lice" konačno će nam opet zvučati poznato. Nakon starta u ožujku, pa naprasnog prekida svi su nekako s nestrpljenjem dočekali da se popnu na pozornicu, da se kola opet zakotrljaju i da stvari opet profunkcioniraju. Kako-tako. Eto i sad je došlo to vrijeme. Uskoro će gledatelji imati priliku uživati u novim transformacijama osmero kandidata šeste sezone popularnog showa Nove TV...

Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek su natjecatelji, u žiriju su Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. Povratak showa ove jeseni s nestrpljenjem očekuju i voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput. Potonja je ovoga puta u centru naše pažnje. Kako teku pripreme, kakvi su kandidati, hoće li im se pridružiti na pozornici, kakve kreacije će nositi...

- Moram priznati da jedva, stvarno jedva čekam da show krene s prikazivanjem. Ipak je meni ta emisija nešto potpuno novo. Kreacije, haljine koje nosim u showu, uvijek su taj neki segment koji se od mene očekuje, uvijek tu mora biti koja stepenica više. Ipak, sada će one biti primjerenije i smirenije jer se sam u ovoj emisiji voditeljica, a u fokusu su ipak naši kandidati. A hoću li se i ja u nekom trenutku u sezonu pridružiti njima, hm – morat ćete gledati…

Premda situacija s koronom ni izbliza nije gotova, pronašla su se nekakva rješenja da se zabava vrati na male ekrane... A mnogima ste sinonim za zabavu - upravo vi. Miljenica članica žirija u "Supertalentu", voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato"... Poznavajući vas, teško da će se zaustaviti ovaj voditeljski niz. Kakve su vam daljnje ambicije po tom pitanju; priželjkujete li neki vlastiti show ili neku drugu formu u kojoj biste se voljeli okušati?

- Da nisu ova vremena, sigurno bih imala čitav niz nekih projekata koji bi bili ili na čekanju ili u fazi snimanja, no sad je jedno čudno vrijeme za sve nas. Rade se neki planovi, imam neke poslovne ponude na stolu, no sada je u fokusu "Tvoje lice zvuči poznato" i tu sad trenutno nema prostora za još koji TV projekt. Talk show je format koji bih voljela raditi i mislim da bi mi to dosta dobro išlo, no to je sad u nekakvom oblaku. Voljela bih kad bi se nastavio i "Supertalent", a najveća mi je želja da "Tvoje lice" bude i do kraja sezone dobro prihvaćeno, kao što su bile i prve dvije emisije nakon kojih su mi komplimenti stizali sa svih strana. Bila sam jako ponosna i skakala sam od sreće radi takvih pozitivnih reakcija gledatelja.

---

image
Nova TV Press
---

Pred koji mjesec plasirali ste, uz čitav niz proizvoda vlastitog brenda i - parfem; što znači da ne mirujete ni vaš poduzetnički duh. Posluje li "Majushka" u skladu s vašim očekivanjima, koliko je korona na to utjecala i što se još može očekivati u vašem web-shopu?

- U doba karantene svi su me znali pitati je li mi dosadno, i što ste radili, no baš u to vrijeme izašli smo s kozmetičkom linijom koja se zove Mashu, i izašao je moj prvi parfem koji se zove Shu Shu. Parfem je nešto što mene potpisuje u cijelosti – i kao ženu, i kao poduzetnicu, i kao estetu. Ekstenzija Shu Shua je i antibakterijski gel za ruke... Trenutno sam zaljubljena u ta dva proizvoda i oni funkcioniraju genijalno, veselim se razvoju te linije...

Jeste li nekad promislili da ste si zadali preveć toga - od učestalih gaža, televizijskog angažmana, vlastite tvrtke..., koja energija vas to nosi da paralelno možete "hendlati" na toliko frontova?

- Sto puta. To je pitanje koje me do korone skoro dokrajčilo. Non-stop sam se pitala zašto sam si natovarila i ovaj projekt, zašto sam pristala i na ovo, zašto nečemu ne mogu reći ne, mogu li ja ikada odmoriti u životu…? To je bio i jedan od velikih razloga zašto sam skoro odbila projekt TLZP, jer mi se činilo fizički nemoguće stići sve to. Svirke, paralelno donošenje odluka za sve moje ostale projekte, kronično nespavanje i sav taj stres, a onda još i angažman u projektu koji izaziva puno veću pripremu jer nije isto sjediti u žiriju i govoriti svoje misli kako ti dođu. Kao voditeljica ipak moraš pripremiti i naučiti veliki tekst koji je netko za tebe pripremio, a ti ga onda možeš jedino malo prilagoditi svom izričaju – no, ipak ga moraš naučiti.

Projekt se na kraju dogodio i u trenutku kad je krenuo i, kako ga ja zovem, ''smak svijeta'', tako da je jedno vrijeme voditeljski angažman bio i jedini posao koji sam imala. Ne možete ni zamisliti koliko sam bila sretna što idem na posao. Nekad se zaista događaju čuda. No, ja funkcioniram sjajno u stresu i jako sam tada fokusirana. Kad sam odmornija, puno sporije funkcioniram jer sam opuštena i nikuda mi se ne žuri.

---

image
Nova TV Press
---

Iza vas su sad respektabilne godine glazbenog staža. Sigurno nije uvijek bilo...da nešto možete promijeniti, što bi to bilo?

- Zanimljivo pitanje. Dvadeset godina sam na bini i pola toga se ne sjećam, stvarno… Toliko sam uvijek brzo živjela. Onog trena kad sam izašla iz jednog grada i krenula prema dugom, već sam u fokusu na nešto novo i ono ranije veće nekako malo zaboravim… Nisam napravila ništa loše, ništa skandalozno, pa da bih rekla da se nečega sramim. Kad bih išla sad baš secirati segment po segment života možda bih i našla nešto, ali ovako kad gledam, ne žalim za ničime i nema ničega da žalim da nešto nisam odradila.

Vjenčanja kao ruski rulet

Postoji li neka neostvarena glazbena suradnja koju biste htjeli realizirati - duet, zajednički koncert ili nešto treće?

- Ne mogu reći da sam žudjela za nekim duetom, inače nisam od dueta iz jednog jedinog razloga. Naime, ja sam izvođač koji s bendom nastupa svaki vikend uživo i uvijek je to drugačije kad onda tog drugog izvođača nema – ne zvuči to onda nikad kao original. Inače, ne bih imala ništa protiv dobrog dueta, dobre neke suradnje. Mislim da bi bilo zanimljivo da se na estradi nekad pojavi jedan dobar ženski duet.

Jedna ste od najtraženijih glazbenih imena kada su vjenčanja u pitanju. Ona su prvo stopirana, pa su opet krenila, a sada su također u vrlo upitnom statusu. Pretpostavljam da ste za sljedeće proljeće i ljeto bukirani, što je s nadolazećim jesenskim i zimskim razdobljem?

- Što se tiče vjenčanja situacija je takva kako ste rekli. Sad je tako da se svira u onim županijama u kojima stožer to još dozvoljava. Opet mi je pola mjeseca otpalo, evo trebala je protekli vikend biti Dalmacija. Postalo je ruski rulet – ovisi gdje si se rodio, ovisi u kojoj županiji jesi, o tome ovisi hoćeš li imati svadbu kakvu si zamislio… Doslovce do dan prije ne znaš ideš li na svirku ili ne. Nama je to, sigurna sam, manje stresno nego ljudima koji se žene. Masovno su ljudi već sada prebacili svoje termine za sljedeće proljeće ili ljeto, ali se nadam da će biti ipak svirki još i ove jeseni, a jedno je sigurno - sljedeća godina će biti zabavna svadbena godina, ako to budu okolnosti dozvoljavale! Sva sreća energije imam i nije mi teško raditi ni tri svirke zaredom.

---

image
Sa svojim TV partnerom Franom Riđanom
Nova TV Press
---

Javno ste ukazali na to koliko onemogućavanje koncerata i sličnih manifestacija utječe, ne samo na izvođače, već na cijelu glazbenu mašineriju. O vama, odnosno vašem radu ovisi nekoliko obitelji. Jesu li se što od tada stvari popravile? Kakva je kod vas sada situacija s koncertima?

- Stanje s koncertima je i dalje nikakvo. To što smo radili nešto malo ljeti, to je za mene ništa, gotovo zanemarivo. Toliko sam se uspjela odmoriti, nisam ni znala da ljeto može biti toliko opuštajuće… Sve što smo i trebali imati se otkazalo i sve mi je sada fokusirano zapravo na vjenčanja tako da mi ipak nešto radimo. Sva sreća da smo u životu puno radili, pa se eto iskreno nadam da i ostale kolege glazbenici mogu izdržati ovo razdoblje od plodova tog rada. Ja sam pozitivna - nadam se da će se svi iz glazbene industrije ubrzo vratiti na radna mjesta.

Ako ništa drugo, ovo ljeto proveli ste kao malo koje drugo. Častili ste svoju Instagram publiku fotografijama raznih destinacija; bili ste na Korčuli, Dubrovniku, Istri... Kako ste provodili vrijeme, kako se opuštali?

- Nikad nisam provela ovakvo ljeto. Moja ljeta izgledaju tako da sam 60 dana na turneji i čim bih ulovila par dana, odletjela bih direktno s lokacije koncerta par dana na Mykonos ili Ibizu i onda se vratila direktno u sljedeći grad u kojem pjevam. To je sve bilo prepuno stresa i nespavanja, jurnjave na avione.

Nisam nikad ljetovala u Hrvatskoj jer sam ovdje provela toliko vremena pjevajući da mi je samo trebao mir, odmor i otići negdje gdje sam nepoznata. Ovo ljeto sam ipak odlučila ljetovati u Hrvatskoj i bilo mi je fenomenalno. Izabrala sam super destinacije, svi objekti u kojima sam spavala bili su baš po mom guštu. Ispoštovala sam se maksimalno. Ja sam sebi to ovako objasnila – ovo ti je prvi put u životu da tako odmaraš i vjerojatno zadnji, pa neka ti barem bude top, baš si zaslužila! I tako sam uživala od grada do grada, čak sam se malo i udebljala, maksimalno sam uživala u svim delicijama, s društvom, s mužem... Nevjerojatno je da sam se nakon nekog vremena navikla da ne moram ništa raditi, i još mi je čak počelo malo to i odgovarati. Živi sam dokaz da se čovjek na sve može naviknuti. Ljeto 2020. će zasigurno ostati u dugom sjećanju jer znam da se neće takvo ponoviti.

Sada već iza sebe imate i godinu i nešto bračnog staža. Sudeći po vašim fotografijama, vi ste još na medenom mjesecu...

- S obzirom na koronu i na to da nema toliko koncerata i da vrijeme provodim isključivo s mužem, ta količina vremena koliko provodimo zajedno, daje mi dojam da smo zajedno i puno duže, čini mi se da smo skupa pet-šest godina. Nevjerojatno, no ja sam se u međuvremenu zaljubila sto puta ponovno. Ne želim ga previše hvaliti, da ga ne ureknem, no ja sam vam prezaljubljena. Jednostavno, mi smo se našli. Prelijepo nam je i naviknula sam se da smo non-stop skupa i to mi odgovara. Volimo iste stvari, jako se dobro zabavljamo, razumijemo se, nadopunjavamo si rečenice, dajemo si vjetar u leđa, a ako se i ne složimo oko nečega, onda si to sve lijepo argumentiramo… Ne znam je li ovo i dalje još medeni mjesec, ali od srca bih svima poželjela da se nađu u takvoj situaciji, pogotovo kad nemate izlaz iz kuće i morate s nekim biti 0-24. Uopće ne mogu zamisliti da mi se ovo dogodilo s nekim koga toliko ne volim – to bi bio baš smak svijeta.

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Božo Radić/cropix Nova TV Press Nova TV Press Nova TV Press
Nova TV Press
Sa svojim TV partnerom Franom Riđanom
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sd-plus/reflektor/maja-suput-ne-krije-uzbudenje-uoci-pocetka-tvoje-lice-zuci-poznato-a-otkrila-nam-je-i-kako-je-provela-ljeto-bilo-mi-je-top-nece-se-ponoviti-1044050 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=e486ae90317cb680fccc0f7c2cec8101b1b6b0f3 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Maja+%C5%A0uput+ne+krije+uzbu%C4%91enje+uo%C4%8Di+po%C4%8Detka+%E2%80%98Tvoje+lice+zu%C4%8Di+poznato%E2%80%98%2C+a+otkrila+nam+je+i+kako+je+provela+ljeto%3A+Bilo+mi+je+top%21+Ne%C4%87e+se+ponoviti...&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsd-plus%2Freflektor%2Fmaja-suput-ne-krije-uzbudenje-uoci-pocetka-tvoje-lice-zuci-poznato-a-otkrila-nam-je-i-kako-je-provela-ljeto-bilo-mi-je-top-nece-se-ponoviti-1044050 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsd-plus%2Freflektor%2Fmaja-suput-ne-krije-uzbudenje-uoci-pocetka-tvoje-lice-zuci-poznato-a-otkrila-nam-je-i-kako-je-provela-ljeto-bilo-mi-je-top-nece-se-ponoviti-1044050 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => PUNA ENERGIJE [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [4] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [5] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [7] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [8] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [9] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [10] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [11] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [12] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [13] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [14] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [15] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [16] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [25] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [26] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [27] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [28] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [29] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [30] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) )
StoryEditorOCM
ReflektorPUNA ENERGIJE

Maja Šuput ne krije uzbuđenje uoči početka ‘Tvoje lice zuči poznato‘, a otkrila nam je i kako je provela ljeto: Bilo mi je top! Neće se ponoviti...

12. rujna 2020. - 20:00

Show "Tvoje lice" konačno će nam opet zvučati poznato. Nakon starta u ožujku, pa naprasnog prekida svi su nekako s nestrpljenjem dočekali da se popnu na pozornicu, da se kola opet zakotrljaju i da stvari opet profunkcioniraju. Kako-tako. Eto i sad je došlo to vrijeme. Uskoro će gledatelji imati priliku uživati u novim transformacijama osmero kandidata šeste sezone popularnog showa Nove TV...

Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek su natjecatelji, u žiriju su Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. Povratak showa ove jeseni s nestrpljenjem očekuju i voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput. Potonja je ovoga puta u centru naše pažnje. Kako teku pripreme, kakvi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 09:02