StoryEditor
Moj apartmanimamo sve što vam treba

Opremite apartman u Emmezeti i spremno dočekajte goste!

Piše PSD.
24. ožujka 2019. - 10:31

Raznoliki asortiman nudi najbolja rješenja uz najpovoljnije cijene. Opremanje apartmana za iznajmljivanje može biti vrlo kreativno i inspirirajuće, a uz Emmezetinu bogatu ponudu možete ispuniti želje i potrebe najzahtjevnijega gosta. Zahtjevi gostiju su s porastom standarda narasli, a iz godine u godinu povećava se potražnja za smještajnim kapacitetima viših kategorija.

Povećanje zahtjeva i očekivanja gostiju ne znači nužno i povećanje troškova opremanja apartmana.

U Emmezeti pronađite kvalitetan namještaj modernog dizajna po niskim cijenama svaki dan. Uz funkcionalan namještaj, mali prostor postaje mjesto za dizajniranje interijera iz snova. Razvucite sofu i dodajte ležaj: dvosjedi, trosjedi, fotelje i kutne garniture pretvaraju se u ugodne ležajeve i kriju praktične kutije za pospremanje posteljine. Otkrijte spremnik unutar stolića, sklonite stolice ispod stola i napravite više prostora u apartmanu. Pronađite pametno rješenje za apartmansku kuhinju.

Odaberite povoljnu blok kuhinju - koju odmah možete kupiti, sastaviti i koristiti i koja sadrži sve kuhinjske aparate, kuhinju koju ćete složiti od gotovih elemenata ili pak želite ambicioznija rješenja po mjeri? Praktičan, multifunkcionalan i povoljan namještaj osigurava udobnost za vaše goste.

Spavaću sobu pretvorite u oazu snova. Birajte između klasičnih, tapeciranih kreveta, ali i specijalnih, otpornih boxspring kreveta, idealnih za iznajmljivače - jer produljuju rok trajanja madraca. Upotpunite spavaću oazu namještajem iz cijelog spektra boja i svih stilova - od romantičnog preko klasičnog pa sve do super modernog urbanog chicka. Nakon što ste odabrali namještaj, posvetite se kućanskim aparatima po najnižim cijenama, uz najveći izbor.

Kao šlag na torti, potrebni su i detalji koji će vaš apartman učiniti privlačnim i udobnim za idealan odmor vas i vaših gostiju. Za zaokružen dojam dodajte elegantne tepihe, odaberite posteljinu i ukrase.

Ako ste član Emmezeta kluba, Vaša kupovina bit će još povoljnija jer skupljanjem bodova ostvarujete dodatne popuste. Odaberite sve proizvode na jednom mjestu i uštedite. Ostvarite kupovinu u trgovini ili web-shopu, a Emmezeta vam dostavlja na željenu adresu! Inspiriramo vas svaki dan.

www.emmezeta.hr 

Izdvojeno

22. srpanj 2020 07:26