StoryEditor
Moj apartmanNeka kosine budu šarmantne

Iskoristite kvadrate ispod kosog krova

Piše PSD.
24. ožujka 2019. - 09:38

U sve većoj turističkoj ponudi smještajnih kapaciteta teško je istaknuti se svojom ponudom. Jeste li već prepoznali potencijal koji krije neiskorišteni prostor ispod krova vašeg objekta? Naime, fleksibilan tlocrt i šarmantne kosine potkrovlja čine netipičan stambeni prostor koji će gosti znati prepoznati i cijeniti.

Puno dnevne svjetlosti pretvorit će tamni tavan u prekrasan stambeni prostor. VELUX krovni prozori ključni su element za oživljavanje tamnog tavana jer će u svaki kvadrat prostora donijeti obilje dnevne svjetlosti i svježeg zraka. Čak i prostor ispod krovnih prozora možete iskoristiti - u te rubne, niže dijelove smjestite namještaj, krevet ili čak kadu.

Prozore smjestite što niže kako biste osigurali lijep pogled na okolinu, a ukoliko je parapetni zid potkrovlja visok, ispod krovnog prozora ugradite vertikalne elemente. Za kontrolu količine dnevne svjetlosti i topline na raspolaganju su vam VELUX sjenila i rolete. Veliki izbor tkanina i boja zadovoljit će sve potrebe i ukuse.

Više o VELUX proizvodima saznajte na www.velux.hr ili nas nazovite na besplatni telefon 0800 600 400 i dogovorite besplatno savjetovanje s VELUX stručnjakom.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 00:15