StoryEditorOCM
TV&RealityVELIKI SHOW

Završila druga polufinalna večer, u finale ‘Supertalenta‘ prošle su Ukrajinka Karyna, Emina i Ena

Piše SCENA SD
3. prosinca 2023. - 22:32

Iza nas je druga polufinalna emisija Supertalenta u kojoj se osmero kandidata borilo za prolazak u finale. Ovoga puta Davor Bilman imao je mogućnost nekome od natjecatelja dodijeliti zlatni gumb te osigurati mjesto u finalu, što je iskoristio nakon nastupa atraktivne Ukrajinke Karyne Zubal koja je izvela performans koji će se još dugo pamtiti.

Život je kombinacija dobra i zla, crne i bijele boje, uspona i padova – poručila je to svojim nastupom Karyna Zubal. Voli biti na pozornici, osjećati energiju i publiku te istovremeno pružati gledateljima nezaboravno iskustvo. Upravo to učinila je svojim energičnim i senzualnim nastupom u čaši za martini, a njezini fleksibilni pokreti još su više došli do izražaja uz efektno prskanje vode, što je izazvalo oduševljenje žirija i publike. „Bit ću kratak i jasan. Jako mi se svidio tvoj nastup. Ne bih volio biti na tvom mjestu jer je večeras jako gusto. Njima, ne i tebi“, rekao je Davor i dodijelio joj zlatni gumb, čime je Karyna službeno zauzela mjesto u finalu desete sezone showa. 

Drugu ulaznicu za finale osvojila je vrckasta i talentirana Ena Nižić koja je priuštila žiriju i publici nastup za pamćenje izvedbom poznate pjesme Alicie Keys ‘Girl on Fire‘. Baš kako je i najavila – spojila je ples i glazbu te uz pratnju četiri mlada plesača zapalila publiku. „Mini superzvijezda, kao da si u nekoj areni i to su tvoji plesači i ti vitlaš svojih pedeset tisuća gledatelja i radiš to s osmijehom, a kako si pratila kameru koja te snimala, mislim – tko zna, zna“, poručio je Fabijan s kojim se složila i Martina te dodala da je Ena zaista mini supertalent.

U finale je prošla i Emina Bajtarević koja svojim impresivnim talentom, trbuhozborstvom, nastavlja natjecanje za titulu desetog Supertalenta. Ovoga puta nadogradila je svoj nastup te u tri glasa izvela bezvremenski hit ‘My Heart Will Go On‘ čime je još jednom izazvala divljenje žirija. „Ja sam večeras cijelo vrijeme nagovarala Davora – daj zlatni, daj zlatni. Mislim i ova kolegica prije je bila sjajna, ali ovo, ovo je zlatni!“, poručila je Maja te se zapitala koga treba očekivati na sljedećem nastupu jer se na ovom uz lutku Deda pojavila i baka. „Koliko god se mi divimo tvojoj vještini, ti kad zapjevaš sve stane“, dodao je Fabijan.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 17:08