StoryEditorOCM
Šuška seNIJE MOMO, NEGO...

Sve što se tračalo, istina je? Zanosna splitska glumica ljubi glazbenika od kojeg se friško razvela njezina kolegica

Piše Scena SD
20. veljače 2024. - 08:13

Ana Uršula Najev nije skidala osmijeh na sinoćnjoj reviji Ivice Skoke, u kojoj je uživala u društvu Sarajlije od kojeg se ne odvaja posljednjih mjeseci, glazbenika Farisa Pinje.

image

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo na sinoćnjoj reviji Ivice Skoke

Vanesa Pandžić/Cropix

Farisa je imala prilike upoznati i splitska publika prošlog ljeta, kad je nastupio na Splitskom festivalu s divnom baladom "Za nju".


Da je atraktivna splitska glumica i pjevačica, koju su neki mediji prošle godine dovodili u ljubavni kontekst i sa crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem nakon njegova razvoda od Jelene Perčin, što je Uršula oštro opovrgla, u vezi sa sarajevskim kolegom šuška se od prosinca.

‘‘Ja i dalje biram još ne govoriti o svojem privatnom životu zato što mislim da se o njemu piše kada ja govorim i ne govorim. Izabrat ću ne otkrivati ništa i taj dio intime sačuvati za sebe. Ako pročitate i moje prijašnje intervjue, ja zapravo nikada nisam govorila o svom ljubavnom životu. Voljela bih da tako i ostane dok se ne udam‘‘, rekla je nedavno za Večernji.

Ipak, dodala je kako se osjeća po ljubavnom pitanju.

image

Uršula je fotoreporterima pozirala u društvu kolegice Ive Jerković

Vanesa Pandžić/Cropix

‘‘Jako sam sretna!‘‘ rekla je kratko, te priznala da je istina kako se ljubav dogodi kad je najmanje očekujete. 

‘‘Mislim da to mogu reći i za druge segmente života. Evo, meni su se dogodili najbolji poslovni angažmani kada sam najmanje očekivala. Nakon pandemije kada sam gledala što bih radila, dogodila mi se serija ‘Kumovi‘ i neki drugi projekti. Prije toga bilo je zatišje pred buru.

Kad se čovjek najmanje nada, dogode se najljepše i najružnije situacije u životu. Ni na ružne situacije čovjek nije spreman. I one dođu odjednom, baš kao i lijepe", zaključila je. 


Šarmantni Sarajlija Faris Pinjo se tijekom prošlog ljeta rastao od lijepe zagrebačke glumice Tare Thaller, koju je najšira publika upoznala kao natjecateljicu u showu "Zvijezde pjevaju". Brak im se raspao nakon samo godinu dana.

image

Faris Pinjo i Tara Thaller dok su bili sretni u braku

Darko Tomas/Cropix

"Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili.

Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema, oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem", izjavio je Faris tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. ožujak 2024 01:01