StoryEditorOCM
ShowbizPROBLEMI

Sjećate li se slavne Samanthe Fox, pjevačice za kojom su mnogi uzdisali? Sada je uhićena na letu iz Londona za München

Piše SCENA SD
21. siječnja 2024. - 18:55

Manekenka i pop zvijezda Samantha Fox  (56) bila je na letu za München kada se navodno posvađala s drugim putnikom.  Zrakoplov je stajao na pisti spreman za polijetanje, ali se odustalo od leta nakon scene koje je Samatha započela. Putnici s leta morali su izići i smješteni su u hotel do slijedećeg dana, piše irski The Sun.

image

Samantha Fox 1983. godine

George Richardson/landmark Media/Newscom/Profimedia/George Richardson/landmark Media/newscom/profimedia

Policija je priopćila kako je žena u pedesetim godinama uhićena pod sumnjom pijanstva u zrakoplovu. Poslije je puštena uz jamčevinu, a na sudu se mora pojaviti u ožujku.

Samantha je izjavila da pomaže u istrazi i da joj je "duboko žao zbog bilo kakvih nastalih problema".

Zvijezdu je pogodila tragedija u ožujku prošle godine nakon što je njezina sestra Vanessa iznenada preminula nakon srčanog udara, u dobi od 50 godina.

Sestre su bile vrlo bliske; uoči autobiografije iz 2017. godine, "Forever", Sam je ispričala kako ju je Vanessa spasila kada ju je njihov tata alkoholičar Pat napao.

Sam se prisjetila: "Mislila sam da će me ubiti i molila sam ga da prestane. Kad sam pokušala ustati, počeo me je udario jako u trbuh i nije htio stati. Moja sestra Vanessa je čula što se događa i skočila mu na leđa da ga skine sa mene."

image

Samantha Fox 2023. godine

Malte Ossowski/Sven Simon/Dpa Picture-alliance Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 11:12