StoryEditorOCM
ShowbizHLADAN TUŠ

Novinar pitao Jennifer Lopez o razvodu od Bena Afflecka: njen odgovor šokirao je svijet!

Piše D.J./JL
23. svibnja 2024. - 12:29

Prije tjedan dana oglasio se izvor blizak paru i uzdrmao svijet bogatih i slavnih - gotovo je, Benu je prekipjelo...

Posljednjih tjedan dana svijet showbiza ne prestaje brujati o potencijalnom razvodu jednog od najpopularnijih slavnih parova. Riječ je o glumcu Benu Afflecku i pjevačici Jennifer Lopez, koji su već otprije poznati po svojoj burnoj prošlosti, pa su tako već jednom otkazali zaruke i krenuli svatko svojim putem. Mnogi su vjerovali da kad je u pitanju prava ljubav, da se putevi srodnim dušama opet spoje, pa su oduševljeno dočekali vijest da su se ‘Bennifer‘ ponovno pomirili 2021. godine, prenosi jutarnji.hr.

Svojoj su ljubavi odlučili dati drugu šansu, palo je i raskošno vjenčanje u srpnju 2022., a u javnosti ih se moglo vidjeti kako često izmjenjuju romantične poglede, poljupce, zagrljaje...

Bili su puni hvale jedno drugog, iako bi tu i tamo netko za neki američki medij spomenuo da "rade dosta kompromisa", da je Ben povučeniji, ne snalazi se toliko dobro kao svoja supruga pred medijskim pitanjima, fotoobjektivima i svjetlima reflektora.

A onda hladan tuš! Prije tjedan dana oglasio se izvor blizak paru i uzdrmao svijet bogatih i slavnih - gotovo je, Benu je prekipjelo i već se iselio iz njihova zajedničkog doma!

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Image Press Agency/nurphoto Via Afp/

Neki su njihovi obožavatelji odmah zauzeli "rekli smo vam" stav, jer su primijetili da već tjednima nisu provodili vrijeme zajedno. Ben čak nije ni podržao svoju suprugu na ovogodišnjoj Met Gali, koja je održana početkom svibnja, iako je bila supredsjedateljica događaja, a opravdao se "obavezama oko snimanja novog filma".

Šuškanja su tako iz dana u dan bila sve glasnija, a Ben i Jen sve tiši i tiši. No, sada se pjevačica ipak oglasila i odlučila barem malo utišati sve te glasine o razvodu.

Jennifer, koja se ostvarila i kao glumica u svijetu Hollywooda, bila je na promociji svog novog filma ‘Atlas‘, a tijekom press konferencije uslijedilo je i neizbježno pitanje koje je ona svakako željela izbjeći.

"Možete li prokomentirati vašu situaciju sa suprugom?", bez pardona ju je upitao jedan od novinara koji je sudjelovao na press konferenciji.

A njezin odgovor? Nakon što se prvo kratko nasmijala, uozbiljila se, pogledala novinara direktno u oči i kratko odgovorila: "Možete vi i bolje od ovoga." I to je to.

Njezin kolega iz filma, kanadski glumac Simu Liu, uskočio je podržati kolegicu i dobacio novinaru: "Ma daj, stari, nemoj tu dolaziti s tim."

image
Michael Tran/Afp

Iako Jennifer ovdje nije željela razgovarati o Benu, spomenula ga je tijekom gostovanja u TV showu kod voditelja Jimmyja Kimmela prije tri dana.

Spomenula je svoje 16-godišnje blizance Maxa i Emme, koje ima s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, te objasnila slavnom voditelju da je njezinoj djeci "neugodno" gledati je u seksi kostimima i izdanjima u njezinim spotovima.

"Radim ja ponekad te seksi stvari i kod kuće, samo što djeca to ne znaju", otkrila je Kimmelu, prenosi jutarnji.hr.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 02:55