StoryEditorOCM
ShowbizI DALJE SE VIĐAJU

Glasine o prekidu JLO i Bena sve su glasnije, je li doista kraj? Jednom su pobijedili prekid, mogu li ponovno uspjeti...

Piše SCENA SD
4. lipnja 2024. - 11:46

Nakon nagađanja o razvodu,  planetarno popularne pjevačice Jennifer Lopez i proslavljenog oskarovaca i glumca Bena Afflecka, par je viđen zajedno u nedjelju u Los Angelesu, na košarkaškoj utakmici Benovog sina Sammuela. Benov 12-godišnji sin kojega je dobio u braku sa glumicom Jennifer Garner, pao je u drugi plan. Sve oči su bile uprte u Jennifer i Bena.

image

Zračni poljubac

The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nisu došli zajedno, već su snimljeni kako se pozdravljaju, ali na neobičan način. Izmjenili su "zračni" poljubac, i time potvrdili eventualna nagađanja o razvodu. Prolaznici su potvrdili, da su izgledali neraspoloženo.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez prije nekoliko dana su posljednji put viđeni zajedno u automobilu

The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Jennifer je nedavno otkazala američku turneju, navodno zato kako bi provela više vremena sa svojom obitelji. U tom periodu joj je i Netflixov film Atlas doživio mnogobrojne kritike, stoga se tek sada odlučila pojaviti u javnosti kako bi prekinula nagađanja da se nalazi u teškom životnom razdoblju.

image
Michael Tran/Afp

Glasine o razvodu

Glasine o razvodu bračnog para su počele u trećem mjesecu, kada je Ben snimljen bez prstena. Benu je navodno "prekipjelo" i odlučio se iseliti iz zajedničke kuće. Poznata pjevačica se nakon medijske šutnje i povlačenja iz javnosti, odlučila pojaviti prvi put u Los Angelesu. Iako nije davala izjave, po njenom izgledu se moglo primjetiti da nešto skriva.

Kada se pojavila na MET Gali u pratnji asistenta, a ne Bena, to nikome nije bilo čudno zbog Benovih mnogobrojnih obaveza koje ima. Izvori tvrde da se Jennifer odlučila povjeriti Jennifer Garner, bivšoj supruzi Bena Afflecka, jer smatra da je prošla kroz slične situacije kao ona.

- J.Lo se povjerila Jen jer zna da je ona jedna od rijetkih osoba na svijetu koja bi razumjela kroz što ona prolazi, rekao je izvor za Daily Mail.

image

Jennifer Garner

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Kad su se zaljubili, davne 2002. godine,svi su govorili da je Ben pravi za Jennifer. Djelovali su sretno i zaljubljeno. U svom intervjuu sa Diane Sawyer, Jennifer je javno potvrdila zaruke. Pokazala je svoj ružičasti zaručnički prsten, za koji je Ben izdvojio oko dva milijuna dolara. Kako je jednom i sama Lopez rekla, prsten je jedan od najvrijednijih i najposebnijih komada nakita koje je ikada dobila.

Otkazivanje vjenčanja

Ceremonija vjenčanja je bila otkazana nekoliko mjeseci prije zakazanog datuma, u rujnu 2003. godine, na opći šok svih. Navodni razlog je bio, oboje su izjavili, pretjerana medijska pažnja. Smatrali su da su jednostavno bili preopterećeni sa svime.

"Kad smo se uhvatili da ozbiljno razmatramo o tome da unajmimo tri različite  ‘lažne mlade‘ na tri različite lokacije, shvatili smo da je tu nešto pošlo po krivu, kazali su u jednoj zajedničkoj izjavi za medije.

Par je službeno prekinuo u siječnju 2004. godine, i tada su odlučili krenuti dalje sa svojim životima. Ben se  zaljubio u Jennifer Garner, glumicu  koju je upoznao na setu filma "Dardevil".  Prohodali su 2004. godine, a vjenčali se 2005. i u braku dobili troje djece kćeri Violet i Seraphinu te sina Samuela.

I Lopez je nakon raskida krenula dalje, te iste godine kada je prekinula s Benom, udala se za američkog pjevača i glazbenika, Marca Anthonyja. U braku su dobili blizance Maxa i Emmu. Razvod su finalizirali 2014. godine, i odlučili su ostati u dobrim odnosima zbog djece.

Je li ljubav pobijedila ?

18 godina nakon raskida zaruka, Ben i JL.O su odlučili dati ljubavi drugu šansu. Fotografi su ih uhvatili zajedno, nakon što je JL.O prekinula zaruke sa bejzbol igračem, Alexom Rodriguezom.

Nakon nekoliko mjeseci  veze, Ben ju je zaprosio. Jennifer je javno potvrdila šuškanja o zarukama na svom blogu On The JLo, gdje je zaplakala od sreće. Vijest o zarukama su potvrdili tjedan dana prije Jenninog 53. rođendana. Kada su proslavili prvu godinu braka, Jennifer je svom novopečenom mužu snimila pjesmu " Dragi Ben, drugi dio", gdje je opisala svoje osjećaje prema zaručničkom prstenu. Rekla je da kada ga ugleda na svojoj ruci, da joj dođe da svaki put zapjeva.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni u strastvenom poljupcu

Michael Tran/Afp

Hoće li ponovno, nakon medijskih nagađanja o prekidu, ljubav ipak  pobijediti, pokazat će vrijeme.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 10:13