StoryEditorOCM
Život21. kolovoza

Željko Joksimović na Sustipanu: Ekskluzivni koncertni spektakl ovog kolovoza u Splitu

Piše PROMO
19. svibnja 2024. - 09:13

Najpopularniji regionalni glazbenik, Željko Joksimović, ekskluzivno je najavio da će 21. kolovoza održati glazbeni spektakl pod zvijezdama na jedinstvenoj lokaciji, Sustipanu u Splitu.

Glazbeni spektakl Željka Joksimovića održat će se u srijedu, 21. kolovoza 2024. od 20:30 na Sustipanu u Splitu. Jedinstvena večer ispunjena čarolijom najvećih hitova regionalne pop zvijezde bit će zasigurno koncert za koji će se tražiti ulaznica više po cijeloj Dalmaciji. Njegove balade poput „Nisam te zbog lepote voleo“, „Nije ljubav stvar“, „Leđa o leđa“, smatraju se jednim od najljepših balada ovih prostora, a on je godinama stekao kultni status u glazbenom svijetu.

Željko Joksimović nije samo pjevač, on je i skladatelj, tekstopisac, producent i multiinstrumentalist. Svira čak 14 instrumenata. Talent je pokazivao još od malih nogu, a s 12 godina je pobijedio na prestižnom festivalu u Parizu i osvojio nagradu Prva harmonika Europe. Poznat je i po nastupima na izboru za pjesmu Eurovizije gdje je ostvario zapažene rezultate.

Budite i vi dio najljepše glazbene priče ovog ljeta na Sustipanu u Splitu i nabavite ulaznice za koncert Željka Joksimovića na svim prodajnim mjestima Adriaticket sustava i online

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 21:15