StoryEditorOCM
ŽivotSvježe u Tommyja

Stari Rimljani su jednom mjesečno cijeli dan jeli isključivo poriluk, evo i zašto

Piše Native SD
12. studenog 2020. - 09:40

Zimi nam nedostaje svega. Od toplog vremena, sunca, suhih dana, pa sve do vitamina i minerala. Što se ovog drugog tiče tu kao idealan spasilac nastupa – poriluk. Naime, ova ukusna biljka izvor je vitamina C i B6, folne kiseline, mangana i željeza. Zbog toga što obiluje sumporom, blagotvorno djeluje na izlučivanje želučanih i crijevnih sokova, jetre i žuči te štiti od karcinoma debelog crijeva.

No, najvažnije je da je svježa, onakva kava se može naći u lancima Tommy trgovina. Pravi domaći sezonski poriluk s Tommyjevih polica zapravo je idealan paket zdravlja, a preporučuje ga se jesti što više sirovog. Zato je važno da je svjež. Naime, s obzirom na to da se kuhanjem smanjuje količina vitamina i minerala, kuhani poriluk postaje dobar izvor mangana i osrednji izvor željeza, foln...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:35