StoryEditorOCM
ŽivotAntoničin mlin

Najbolje je brašno iz domaćeg mlina: Zbog korone nam dolaze ljudi sa svih strana, traži se ono pravo integralno, od raži, kukuruzno...

12. svibnja 2020. - 08:03

Od kada je korona stigla sve se promijenilo, nema kava, nema grupiranja, nema sjedenja, šetnji, nema druženja.

A onda je u svemu lošem došlo i nešto dobro, ljudi su, naime, otkrili ljepotu naše prirode. I nema toga gdje se Splićani više ne mogu naći, evo ih na Mosoru, u Radmanovim mlinicama, po Biokovu, Klisu, idu u pravcu ledina, potoka, šumica. Veru se po brdima, svi su odjednom otkrili čari lova na šparoge. Leže po travi, ne boje se ni krpelja ni zmija. Uživaju u novom svijetu, u novom normalnom. A neki su otkrili i gušte kruha, ispečenog u kućnoj radinosti, pa su od dolaska korone zaposjeli vrata pogona mladog mlinara Marka Aljinovića i njegove ljubljene Saše, vlasnika žrnovničkog Antoničina mlina.

– Dolaze nam sa svih strana, a u onim prvim danima najviše. Tada ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. prosinac 2024 19:04