StoryEditorOCM
ŽivotPRONAŠLA SVOJ MIR

‘Muž me brutalno prevario dok sam ja satima rađala našu kćer! Nakon šest godina sam se osvetila; jesam li loša osoba?‘

Piše MOZAIK SD
20. rujna 2024. - 10:52

Jedna je Anna (36) poslala pismo Bright Sideu u kojem je otkrila kako se osvetila suprugu Danielu, s kojim je bila već 10 godina, a koji ju je prevario dok je rađala. Napisala je i kako je preživjela ova teška vremena i pronašla svoj mir.

"Upoznala sam svog supruga Daniela kad sam imala 19, a on 21. Odmah sam se zaljubila u njega, on je bio muškarac mojih snova i sanjala sam o tome da se udam za njega od prvog dana kada smo se upoznali. Daniel je bio sladak, zgodan, bio je najnevjerojatniji muškarac na planeti. Nikada neću zaboraviti dan kada me zaprosio, na moj 20. rođendan, nakon samo nekoliko mjeseci veze. Rekla sam "da" bez imalo oklijevanja i to je bio najsretniji trenutak u mom životu.

Naš je brak od tada prošao kroz mnogo uspona i padova. Dugo nisam mogla zatrudnjeti, ali konačno, nakon godina pokušaja, moj test na trudnoću pokazao se pozitivan i oboje smo bili na devetom nebu."

Anna je napisala: "Moja trudnoća je bila visokorizična, osjećala sam se loše tijekom svih devet mjeseci. Ali osjećaj radosti, ljubavi i sretnog iščekivanja nadoknadio je sve moje patnje i stres tijekom trudnoće.

Hitno su me prevezli u bolnicu u 38. tjednu trudnoće i to je bio veliki stres. Daniel je bio tamo sa mnom, ali kada su me odveli u rađaonicu, otišao je, rekavši da se predomislio i da ne želi biti prisutan tijekom rođenja svoje kćeri. Porod je bio težak, provela sam osam sati u trudovima, a cijelo to vrijeme nisam vidjela svog muža i nisam osjetila njegovu prisutnost, što mi je bilo teško. Ali usredotočila sam se na porođaj i na kraju sam rodila kći Elsu."

"Kad sam došla k svijesti nakon poroda, odmah sam pitala medicinske sestre gdje je moj muž. Rekli su da je napustio bolnicu i vjerojatno otišao kući odmah nakon što su me odveli u rađaonicu. Osjećala sam se izdano u istom trenutku, ali sam se još uvijek nadala da Daniel ima neke čvrste razloge za svoje apsolutno užasno ponašanje."

Anna je napisala: "Pokušala sam nazvati Daniela nekoliko puta, ali se nije javio. Nekoliko sati kasnije, pojavio se u bolnici, kao da se ništa nije dogodilo, i prvi put držao našu kćer. Pitala sam ga zašto je napustio bolnicu u najvažnijem trenutku, a on je samo rekao da je osjećao pod stresom i nije želio da i ja budem pod stresom zbog njegovog stanja, pa je rekao da je otišao kući, uzeo neke tablete i zaspao."

"Nekoliko dana kasnije, primila sam poruku s nekog lažnog, nepoznatog računa na Facebooku. Video s vanjske kamere koji je pokazao Daniela i neku ženu kako ulaze u našu kuću. Datum i vrijeme videa bili su točno kad sam rodila.

Video je također pokazao kako oboje izlaze na balkon, oboje su bili gotovo goli. Prepoznala sam tko je ta žena, poznavala sam je. Saznala sam da je moj muž imao aferu s kolegicom. Bio je s njom, u našoj kući, upravo one noći kada sam rodila naše dijete."

image

Anna je otkrila svoju priču o osveti/Ilustracija

Shutterstock

Anna je napisala: "Srce me boljelo nakon što sam saznala za Danielovu brutalnu izdaju. Ali unatoč toj gotovo fizičkoj boli i depresiji, nisam mu rekla da znam sve. Nastavila sam živjeti s njim i odgajati našu kćer s njim, kao da se ništa nije dogodilo.

Šest godina sam planirala osvetu, a sada sam je ostvarila. Danielov otac bio je vrlo bogata osoba i umro je neposredno prije nego što smo postali roditelji. U oporuci je napisao da će naša beba naslijediti sav njegov novac, ali u oporuci je također navedeno da će službeno stupiti na snagu nakon što beba napuni šest godina. Tako je sada, nakon što je prošlo šest godina, moja kći službeno postala nasljednica cijelog bogatstva djeda, a ja sam to iskoristila kako bi Daniel osjetio još veću bol nego što sam ja prije šest godina."

"Rekla sam mu da njegova kći nije njegova. Lagala sam da sam bila s drugim muškarcem i prevarila Daniela, a zatim zatrudnjela. Moj muž je bio potpuno slomljen kada je shvatio da sam ga izdala (što je izmišljena laž) i da je dijete, koje čak nije ni njegovo, naslijedilo cijelo očevo bogatstvo.

Sada živim u drugom gradu sa svojom kćeri. Nisam bila u kontaktu s Danielom već četiri mjeseca. Učinila sam to s razlogom, jer želim da živi s ovom boli, boli izdaje, kao što sam ja živjela šest godina. Naravno, jednog dana ću mu reći istinu. Ali sada želim da pati kao i ja i da nauči tešku lekciju iz života. Osjećam se loše zbog svoje odluke, ali s druge strane, ne žalim zbog toga, jer će uskoro saznati istinu. Jesam li loša osoba?"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 11:24