StoryEditorOCM
ŽivotTKO JE U PRAVU

Mladenka ne želi nećakinju (1) u dvorani tijekom ceremonije vjenčanja, obitelj pobjesnila

Piše MOZAIK SD
20. veljače 2024. - 07:01

U legendarnom podforumu foruma Reddit, "Am I The A**hole?“ jedna je mladenka željela znati je li pogriješila.

Uskoro se bliži dan vjenčanja, a mladenka je rekla svojoj sestri kako ne želi nećakinju, staru godinu dana, na ceremoniji.  Zamolila je sestru da joj netko izvede dijete iz dvorane tijekom ceremonije. Žena se boji da će beba plakati tijekom svečanosti. Njezina sestra nije zadovoljna, piše mladenka na Redditu.

Njezinoj sestri smeta što mladenka na ovaj način isključuje i supruga s ceremonije: morao bi napustiti dvoranu s djetetom. Nadalje, putovanje samo za večernji program vjenčanja za supruga je vrlo dugo, žali se.

Međutim, mladenka je već uvjerila sestru kako će njezino dijete i suprug moći sudjelovati u svim drugim aktivnostima u popodnevnim satima. Njezina sestra inzistira na tome da je mladenka od početka trebala reći da je to vjenčanje bez djece. Sada prijeti da će doći bez kćeri i muža.

Mladenku više nije briga. Još uvijek se pita je li pogriješila zbog svog zahtjeva? Nije li njezin dan vjenčanja jedini dan u njenom životu kada može raditi što god želi?

Korisnici Reddita uglavnom su podržali mladenku tvrdeći da je ona u pravu.

Jedan je korisnik napisao: "U pravu ste jer želite privući pažnju gostiju na svom vjenčanju." Druga osoba kaže da su ona i njezina osmomjesečna kći izašle iz dvorane na vjenčanju prije dvije godine, a da to nitko nije zatražio tijekom ceremonije.

Treći korisnik također je suosjećao s mladenkom, rekavši: "Vjenčanja koštaju puno novca, pa je razumljivo da želite svu pažnju svojih gostiju."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 03:03