StoryEditorOCM
ŽivotTRANSFORMACIJA

Kupila je najružniju kuću u naselju, zainatila se i od nje napravila dom iz bajke, sav se trud isplatio

Piše MOZAIK SD
17. veljače 2024. - 15:23

Kako kreativnost i jasna vizija mogu biti ključne u ostvarivanju najvećih snova, pokazuje i primjer TikTokerice Louise koja je na ovoj društvenoj mreži pokazala kako je obnovila ‘najružniju kuću u ulici‘. Nakon transformacije, inicijalno ružna kuća postala je pravi dom iz snova na kojem su Louise mnogi susjedi i slučajni prolaznici zavidjeli, piše Jutarnji list.

Louise je pokazala kako se odvijala transformacija stare kuće iz 1930-ih godina. Obnova je obuhvaćala rušenje ciglene kuće i makeover koji je doveo do fantastičnog rezultata - minimalističkog i modernog doma.

Promijenila je fasadu i krovište, postavila podno grijanje, odabrala neutralne boje namještaja i svijetlu kuhinju. Posebno je zanimljiv prozor na stropu koji je cijelom prostoru dao luksuzan izgled.

I kupaonica je jako moderna, a cijela je u mramoru. Kroz cijeli interijer postavljena je originalna rasvjeta koja je sve podigla na višu razinu.

- Bilo je tu zaista jako puno posla, renovacija je trajala 13 mjeseci svakodnevnog rada, a u kuću sam se s obitelji uselila dvije godine nakon što sam je kupila - rekla je Louise i zaključila kako se sve isplatilo jer sada živi u kući za koju nema nijednu zamjerku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 12:15