StoryEditorOCM
Život‘PRATITE SIMPTOME‘

Karla Prodan, 22-godišnja Splićanka, slavi puno pobjeda: Porazila sam suparnice na strunjači, a u životu dvije bolesti štitnjače. Kao da se uselio podstanar koji mi je iz tijela crpio život...

15. travnja 2021. - 11:46
Bolesti kažem, nećeš me pobijediti. Tako mogu i drugi. Zato sam htjela da ljudi čuju moju priču – kaže KarlaAnte Čizmić/Cropix

Uvijek su nam stariji govorili kako svaka medalja ima dva lica. Kod Karle Prodan, predivne 22-godišnje Splićanke, odlične studentice treće godine Pomorskog fakulteta, iznimne hrvatske reprezentativke, džudašice kvalificirane za ovogodišnje Olimpijske igre u Tokiju, medalja ima tri.

Prvo je vezano uz brojna joj odricanja, osobne borbe koje je guraju u davanju maksimuma na životnim poljima. Drugo je zbir pobjeda na strunjačama diljem svijeta, polučenih brojnim titulama u svim kategorijama. Među ostalim i one za našu najbolju sportašicu 2020. godine u izboru HOO-a.

Treće je lice najteže, vezano je uz dvije bolesti štitnjače od kojih boluje, a koje je, usprkos svom multipliciranom, neugodnom djelovanju, nisu uspjele maknuti s pobjedničkog trona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:58