StoryEditorOCM
ŽivotHRVOJE VOJKOVIĆ

Kontroverzni ljubavni život uhićenog bivšeg ministra: prošao je buran razvod, pa ljubio sve ove mlađahne ljepotice

Piše SCENA SD
29. veljače 2024. - 13:27

Poduzetnik, bivši šef Croatia Osiguranja i bivši ministar gospodarstva, Hrvoje Vojković, puni medijske stupce zbog uhićenja a nekoć je punio medijske stupce zbog zanimljivog i burnog ljubavnog života.

Biznismen iza sebe ima brak sa suprugom Dijanom. U braku su proveli ukupno pet godina i dobili kćer Luciju, a razveli su se 2006 godine. Bivši supružnici nagodili su se oko podjele imovine nakon godinu dana međusobnih optužbi za zlostavljanje i ucjene, pisao je 24sata 2007. godine.

image

Hrvoje Vojković i bivša supruga Dijana

Dragan Matić/Cropix

‘Da istina je, Dijana i ja smo sve riješili’, kratko je rekao Hrvoje Vojković.

image

Hrvoje Vojković sa tadašnjom djevjkom  Ankom Hanom Sladoljev odmarao se u Bolu na Braču

Nikola Vilić/Cropix

Nakon burnog razvoda od supruge Dijane često je bivao viđen u društvu lijepih i puno mlađih djevojaka. Tako je jedno vrijeme hodao s Tamarom Šopar, nakon koje se zaljubio u atraktivnu ekonomisticu, 16 godina mlađu Anku Hanu Sladoljev.

image

Helena i Tamara Šopar
 

Srdjan Vrancic/Cropix/Cropix

Upoznali su se u Zagrebu na proslavi Nove godine 2008., a iako se naveliko pričalo da je Vojković pronašao srodnu dušu, ta je veza pukla.

Prekid je Anka i sama potvrdila spomenuvši da su imali lijepu ljubavnu priču, te da je čak s njegovom kćeri izgradila krasan odnos. Međutim i toj romansi je došao kraj, a onda je Hrvoje je 2010. godine novu sreću pronašao s 12 godina mlađom manekenkom Brankom Prišlić.

image

Finale izbora za miss alpe-adria u opatijskom hotelu kvarner: Miss Katia Meier, prva pratilja Branka Prišlić, druga pratilja Jarmila Spisiakova i miss fotogeničnosti Eszter Nagy
 

Riječ je o bivšoj Miss mažoretkinja Hrvatske te Miss Varaždinsko-međimurske županije s kojom se ne zna je li i dalje. Ljubavni status skandaloznog biznismena u ovom trenutku nije poznat, piše Story.

image

Hrvoje Vojković

Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:29