StoryEditorOCM
Životokrenuo ploču

Balaševićev sin oženio ljepoticu pa se pokajao zbog svog ponašanja iz prošlosti: ‘Bila je nevina, nije pila alkohol‘

Piše Mozaik sd
20. svibnja 2024. - 13:20

Aleksa Balašević, sin poznatog kantautora Đorđa Balaševića u braku je sa svojom izabranicom Nikolinom, sa kojom ima kćerku. Balaševićev sin suprugu je zaprosio u Izraelu, a za nju kaže da mu je promijenila život iz korijena.

Danas se, kaže kaje zbog svega što je učinio u prošlosti.

image
instagram Aleksa Balašević

"Dok je nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradjed u komunizmu slavio s otvorenim prozorima i što sam se molio prije spavanja. Postio sam i ja danima, ali nakon mamurluka…  Radio sam stvari koje nisam smio. Sve se promijenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam se počeo osjećati jačim jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće, nemirnu Palestinu, ali i na Bahame - objasnio je jednom prilikom Balašević.

Svojoj odabranici Aleksa Balašević se 2022. godine zakleo na vječnu ljubav u Hramu Svetog Save u Beogradu. Vjenčanje je proteklo u intimnoj atmosferi, a Aleksin brak s Nikolinom okrunio je patrijarh srpski Porfirije.

Đorđe Balašević je nekoliko godina prije smrti kupio vilu u Istri od 200 četvornih metara, a navodno ju je platio oko 400.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 07:11