StoryEditorOCM
Trendsočna i kremasta

Ni gram brašna ne ide u ovu sočnu ljepoticu: talijanska blogerica oduševila receptom za tortu od ricotte, uz sir će vam trebati još samo tri sastojka

27. travnja 2020. - 16:06

Jeste li već napravili svoju ricottu? 'Ajde, dobro, opraštamo vam, tek smo jučer objavili recept. Baš dok smo tražili ilustracije, naletjeli smo na frišku objavu talijanske food blogerice Luise Ambrosini. Počeli smo ju pratiti u jeku najgore krize s koronom, zadivljeni kako je, barem u svojim objavama na Instagramu, ostala vedra i pozitivna.

Na sreću, nije jedina, koliko smo uspjeli pohvatati, dobar dio talijanske zajednice food blogera nastojao je na isti način oraspoložiti svoje sunarodnjake, no to je za jednu drugu priču. Vratimo se mi njenoj objavi. A to je ova, s njenog Instagram profila @tacchiepentole.

A post shared by Luisa Ambrosini (@tacchiepentole) on

22. studeni 2024 06:44