Recepti koji počinju sa "stavite cijelu kokoš u lonac" rijetko djeluju obećavajuće. Dapače, od njih bježimo što brže i dalje možemo - biste li željeli degustirati izvana nezapečenu, iznutra diskutabilno crvenkastu piletinu?
Nismo ni mislili.
Nije slučajno svaki pravi recept za kokoš počeo i završio u pećnici. Pečena koka s krumpirom klasična je poslastica, vole ju mladi, stari i djeca, nedjeljom, ali i svakim drugim danom u tjednu. Toliko da i u ponudama "dođi i kupi" nerijetko bude pravi hit, pilići se okreću diljem grada i šire, a u vrijeme korone i dostavljaju.
U to isto vrijeme, ako ste još koliko toliko disciplinirani da stojite kod kuće, možete isprobati recept koji je zaludio svijet još davne 2002. godine. Sjećate se "Golog kuhara"? Simpatični Jamie Olive...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....