StoryEditorOCM
StilLJUBITELJICA MODE

Svi su gledali što je odjenula Tamara Vučić: je li to narodna nošnja? Torba od 400 eura nije prošla nezamijećeno

Piše MOZAIK SD
1. listopada 2024. - 09:18

Prva dama Srbije, Tamara Vučić, velika je ljubiteljica mode.

Supruga srpskog predsjednika nije od onih koje se učestalo pojavljuju u javnosti, no svaki njezin izlazak, pa tako i ovaj na jednu modnu reviju u Beogradu, izaziva veliku znatiželju i redovito se "skenira" u čemu je stigla na događaj.

Crnokosa Tamara na reviju je stigla u nesvakidašnjoj smeđe-bijeloj kombinaciji s izvjesnim etno štihom, koja je neke podsjetila na narodnu nošnju.

Jedan detalj na njenom outfitu je posebno privukao pažnju. Riječ je o torbici srpske dizajnerice Mirjane Vučić. Na službenim stranicama dizajnerice takva torba košta 400 eura, piše dnevnik.hr.

image
M.m./ata Images/profimedia

O samozatajnoj gospođi Vučić ne zna se puno, osim da je rođena u Beogradu 1981. godine kao Tamara Đukanović i da je nakon diplome na Fakultetu političkih znanosti neko vrijeme radila kao televizijska novinarka, a zatim i u diplomaciji. 

Za Aleksandra se udala 2013. godine, a godinu kasnije pogodila ih je velika tragedija. Naime, tri dana prije planiranog porođaja Tamara je izgubila dijete, djevojčicu. U lipnju 2017. godine par je dobio sina kojeg su nazvali Vukan.

Inače, Tamara je druga supruga srpskog predsjednika, a Vučić je s bivšom suprugom Ksenijom, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. godine, dobio dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu. Vučićeva prva supruga Ksenija iznenada je preminula u siječnju 2022. godine.

image

Aleksandar Vučić i Tamara Vučić (djevojački Đukanović) vjenčali su se 2013. godine

Elvis Barukcic/Afp
image

Viktor Orban, Tamara Vučić i somalijski predsjednik Hassan Sheikh Mohamud 

Emin Sansar/Anadolu Via Afp
image

Prva dama Srbije u društvu Emine Erdogan, supruge turskog predsjednika

Mustafa Kamaci/Anadolu Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2024 09:40