Može li čokolada bez šećera biti dobra kao klasična čokolada? Proizvođači čokolade koji su se u svoje linije proizvoda odlučili uvrstiti proizvode s alternativnim zaslađivačima trude se uvjeriti nas da može. U isto nas uvjeravaju i stručnjaci za prehranu koji nas potiču da mudro biramo što ćemo grickati. No je li to baš "to"? Može li to biti "to"? Što je uopće čokolada bez brkova, pardon, šećera? Usudili smo se provjeriti.
StoryEditorOCM
Spiza plusSLATKE BRIGE
Testirali smo 10 čokolada bez šećera, zanimalo nas je može li biti dobra kao klasična. Dojmovi će vas iznenaditi...
4. prosinca 2023. - 11:11
Čokolade su testirali Anita Matić, Damir Tolj, Ivo Bonković i Tea Sumić MiletićVojko Bašić/Cropix
Naš tim ljubitelja čokolade - Anita Matić, Tea Sumić Miletić, Ivo Bonković i Damir Tolj - hrabro se suočio s proizvodima od kakao mase zaslađene stevijom i maltitolom. Grickali smo i grickali sve dok nismo kušali svih deset odabranih čokolada. Znamo što sad mislite, a to je nešto u stilu "Uh, da je meni gricnut...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....