StoryEditorOCM
Spiza plusmajstor u kužini

Počinje veliko kulinarsko natjecanje: osvojite bogate nagrade i dobro se zabavite, evo kako se prijaviti...

Piše PR
7. svibnja 2024. - 10:31

Ako volite kuhati, papati, osmišljavati jela i kombinirati raznorazne namirnice, isprobavati nove recepte i pravi majstor ste za piletinu, ova mala avantura posebno će vas razveseliti – imate priliku pokazati svoje kulinarske vještine i osvojiti vrijedne nagrade!

U kuhinji ŠKMER organizira se kulinarsko natjecanje u kojem ćete moći pokazati svoje umijeće i kreativnost te se dobro zabaviti, a glavni zadatak je u svoje jelo ukomponirati "Međimursko pile" koje će biti glavna zvijezda recepta.

Natjecanje će se održati u ponedjeljak, 20. svibnja, a prijaviti se možete u paru ili pojedinačno pa ćemo mi pronaći vaš par.

O najboljim jelima odlučit će stručni žiri u sastavu:

chef Željko Neven Bremec – ŠKMER
Tea Sumić Miletić – Slobodna Dalmacija
Ana Sedak Keglević – Perutnina Ptuj - PIPO

Svi sudionici bit će nagrađeni poklonom iznenađenja Perutnine Ptuj - PIPO koji je ujedno i sponzor natjecanja, a pobjednički par osvojit će njihov poklon-bon u maloprodaji Perutnine Ptuj - Moja prodavaonica!

Prijaviti se možete na mail promocija@slobodnadalmacija.hr do 15. svibnja 2024. U prijavi navedite ime i prezime, kontakt broj te informaciju prijavljujete li se sami ili u paru.

Za više informacija javite nam se na 021/352-927

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 06:25