Kroštule se smatraju jednim od pokladnih kolača, uz bok fritulama i krafnama, ali tako su dobre da se jedu tijekom cijele godine. Mnogi se hvale da je baš njihov recept za kroštule najbolji, najjednostavniji, najtradicionalniji, da su baš njihove kroštule najhrskavije, najsavršenije, najukusnije, no teško je reći tko je u pravu. Kad je riječ o kroštulama, puno malih detalja čini razliku, a veliku ulogu, naravno, igra i osobni ukus. Mi zagovaramo stav da je najbolji onaj recept za kroštule koji se vama najviše sviđa i zato vam, bez ikakve usporedbe, nudimo čak tri.
Prvi je starinski recept koji smo dobili od poznate splitske chefice Marije Lulić, koja je godinama uspješno radila u kultnom splitskom hotelu Park. Drugi nam je otkrila food blogerica Anka Slišković, koju smo v...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....