Jedemo premalo ribe, to je tužna činjenica na koju nas nutricionisti stalno podsjećaju, no ponekad nam se jednostavno čini da ćemo s mesnim jelima proći puno bolje, brže i povoljnije. No to uopće ne mora biti točno. U subotu sam naišla na odreske lososa na akciji, snižene 20 posto, a u potrazi za zgodnim receptom otkrila sam nešto jako dobro: način za pripremiti jelo s ribom za samo 25 minuta. Ne pretjerujem, gledala sam na sat.
Riječ je o tjestenini u kremastom umaku s lososom i špinatom. Ne‘š ti, ništa novo, jeli ste to sto puta? Možda je tako, ali ovaj recept puno toga pojednostavnjuje, a ujedno štošta čini boljim po pitanju punoće okusa. Ono što mi se posebno sviđa kod ovog načina pripreme je to što se riba peče u pećnici i što se špinat ne lešaje nego se "duši", a tako ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....