Tjesteninu vole svi, umak od rajčica također je mnogima drag, a mesne okruglice svakako imaju pozamašnu vojsku obožavatelja... pa zašto ih onda ne ujediniti u jednom jelu i još k tome fino zapečenom? Nama se ova ideja baš sviđa i često je koristimo pa vam predlažemo da je i vi iskoroistite za današnji ručak. Ako ste u gužvi, kupite gotove mesne okruglice i preskočite taj dio recepta, a ako imate malo vremena, trud će vam se uvelike isplatiti - naš recept podrazumijeva osobito ukusne mesne okruglice, zahvaljujući jednom dodatku koij će vam se sigurno svidjeti...
Zapečene mesne okruglice u umaku
Sastojci:
500 g mekanih svinjskih kobasica (4 para)
500 g mljevene junetine
50 g krušnih mrvica (plus više po potrebi)
50 g parmezana
1 luk
1 jaje
½ vezice peršina
ulje
sol,...