Jede vam se nešto fino i ukusno, a nemate previše vremena? Imamo rješenje. Trebaju vam pileća prsa, nekoliko sastojaka za nadjev i otprilike pola sata vremena. Ovaj je recept odličan jer iako je jednostavan, zgodnim kombiniranjem namirnica omogućuje postizanje zadivljujuće punoće okusa. Caka je u tome što se špinat prije stavljanja u nadjev ne kuha nego pirja, a to iz njega izvlači puno više arome, ali također omogućuje da više nutritivno vrijednih sastojaka ostane očuvano. Recept je predviđen za šest osoba pa prilagodite količine prema svojim potrebama.
Punjena pileća prsa
Sastojci:
700-900 g pilećih prsa bez kože i kosti (3 veća fileta)
100 g krem sira
50 g špinata
30 g mozzarelle
25 g parmezana
2 režnja češnjaka
dimljena crvena paprika
maslinovo ulje
sol, ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....