Stiže nam vrijeme poklada, a bez savršeno mekih krafni ne možemo zamisliti ovo zimsko razdoblje. Iako postoji mnogo recepata i svi manje-više sliče jedan drugome, postoje mali trikovi i izmjene kako bi krafne bile što mekše i ukusnije.
Svi zaljubljenici u krafne znaju da još uvijek tople, iznimno mekane i friško napravljene domaće krafne nemaju premca. Stoga vam donosimo najbolje tradicionalne recepte, koji nas s okusom i mirisom vraćaju u dane djetinjstva.
U tradicionalnoj kuhinji priprema krafni bila je nešto posebno, rezervirano za vrijeme poklada. No, zašto su krafne postale sinonim za ovo vrijeme, koje označava oproštaj od zime i pripremu za dolazak proljeća?
Namirnice potrebne za izradu domaćih krafni, poput jaja, brašna, mlijeka i šećera, nisu uvijek bile...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....