StoryEditorOCM
Slanoistucite ga šupjačom

Bakalar je skup, ali ovo mu je dostojna zamjena! Vlasnica kultnog restorana otkriva kako ga pripremiti, nudi i ovaj recept

Piše Spiza SD
11. prosinca 2023. - 09:50

Bliži se Božić, a cijena za kilo bakalara kreće se od 40 do više od 50 eura za kilogram. Mnogi ni zbog ovakvih cijena ipak neće odustati od svoje tradicionalne blagdanske trpeze, a koga pitati za dobar recept nego ženu koja se cijeli život bavi kulinarstvom i ugostiteljstvom?

Ekipa Dubrovačkog vjesnika obratila se Tanji Šare, ‘mami‘ restorana Bota Šare, koja im je, pored recepta za bakalar na crveno, otkrila i recept za pripremu tučenog goluba, koji je bakalaru dostojna zamjena.

- Radim u Malom Stonu u restoranu, sa sinom Tomislavom i suprugom Božom. Božo i ja pomalo predajemo sve u ruke svojoj djeci. Imamo ih šestero i svi su rasli s obiteljskim poslom i uključivali se. Pero je u Dubrovniku, Zrinka i Josip su u Zagrebu, Antonela je u Splitu, Tomislav je u Malom Stonu i n...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. prosinac 2024 16:20