StoryEditorOCM
PričeVIKTOR VERCOUSTRE

Zvijezda gastro showa ima zanimljivo objašnjenje o ‘paprenim‘ cijenama u našim restoranima. Znamo i u koje više neće ući

Piše Anita Matić
22. lipnja 2024. - 21:51

Hrvatski Francuz Viktor Vercoustre, 36 godišnji zagrebački kuhar, pobjednik je RTL-ova showa “Hell’s Kitchen”. Viktor je osvojio 30 tisuća eura, japanski nož i stažiranje kod chefa Marka Gajskog u korčulanskom Michelinovom restoranu LD, što je ogroman poticaj za budućnost u kojoj će pobjednik dodatno razvijati svoja kulinarska znanja s kojima je startao još kao “mulac” od 16 godina.

Malo koga je iznenadila vaša pobjeda u showu, em ste jedan od najstarijih kandidata, em ste imali najkompletnije kulinarsko iskustvo koje ste počeli stjecati još prije 20 godina. Koga ste tijekom showa smatrali najvećom konkurencijom i kako ste proslavili pobjedu?

– Osjećam se kao na nekom početku! To mi je dalo vjetar u leđa i mogućnost da me ljudi prepoznaju u budućnosti, kada je riječ o novim angažmanima i poslovima. Što se konkurencije tiče, od početka sam želio finale protiv Vehida, to se na kraju i ostvarilo. Ili protiv Dominika, da je ostao u showu. Mislim da su sjajni kuhari i da su, uz mene, bili najjače karike za finale. Slavio sam danima nakon pobjede! I sa prijateljima, ali našli smo se i mi, kandidati “Hell’s Kitchena”, da proslavimo kraj te zajedničke avanture.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 21:52