StoryEditorOCM
Pričedrvenička konoba

Nikšina ‘Bukara‘ proslavila je 40 godina! ‘Nema u nas pjenica, samo kvalitetno i izvorno. A doma nas je 18 za ručkom...‘

Piše Dijana Turić
30. lipnja 2024. - 09:24

Doći u Drvenik i ne posjetiti konobu ‘‘Bukara‘‘ isto je kao doći u Rim, a ne vidjeti Papu ili, bolje i realnije rečeno, doći u Pariz, a ne vidjeti Eiffelov toranj.

Konoba ‘‘Bukara‘‘ na čelu s vlasnikom i višestruko nagrađivanim šefom Nikšom Ivičevićem proslavila je 40. rođendan velikom feštom, uz živu glazbu, vatromet i obilje delicija koje su pripremali i kuhari ‘‘Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija‘‘ (ŠKMER). Uz konobu ‘‘Bukara‘‘ se Nikša uključio u Ceh ugostitelja Splitsko-dalmatinske županije, gdje je bio i predsjednik, a i nagrađen je županijskom titulom obrtnika godine te inovatora na polju turizma.

Uz to je i profesionalni ribar, nekadašnji nastavnik kuharstva, kuharski mentor, međunarodni sudac te član žirija i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. studeni 2024 18:42