Gastronomska ponuda restorana u malim mjestima postala je poprilično jednolična, jelovnike kao da je netko samo kopirao i zalijepio. Pizze, burgeri, tjestenina, riba, meso i povrće sa žara postali su standard od kojeg gotovo nitko ne odstupa.
U jednu ruku ih razumijemo, špica sezone u okolici Splita poprilično je kratka i eksperimentirati s ponudom različitom od one koja "100 posto prolazi" poprilično je riskantno. Upravo zato ostali smo ugodno iznenađeni kada samo tik uz jednu od najljepših omiških šljunčanih plaža naišli na meksički restoran "Brzi Gonzales".
Osim činjenice da je šire splitsko područje konačno dobilo meksički restoran (jer već dulje vrijeme smo u čudu kako takvog restorana nema van grada pod Marjanom), svidjela nam se i ponuda, koja uključuje velik izbor...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....