StoryEditor
Showbiznezaboravna i provokativna

Tajna crvene haljine u Cannesu: ipak je nosila gaćice

Piše JL
8. lipnja 2016. - 13:52
10FILMFESTIVAL-CANNES.JPG

Osim brojnih filmskih ostvarenja s nedavnog festivala u Cannesu svima će zasigurno u sjećanju ostati i crvena haljina Alexandera Vauthiera u kojoj je pred okupljenom gomilom prošetala 19-godišnja Bella Hadid. Nošenje dekoltirane haljine s visokim izrezom zahtijeva veliku dozu hrabrosti, izazova i seksepila, prenosi Jutarnji.

Bella je priznala da joj nije bilo lako, a i da ju je bilo pomalo strah da ne bi pokazala previše pošto haljina ne dozvoljava nošenje klasičnog donjeg rublja. Tada je odstupila od svog uobičajenog stila, a neki su je uspoređivali i s Jessicom Rabbit.

- Inače sam poprilično jednostavna kad je odabir odjeće za crveni tepih u pitanju, uglavnom nosim samo crno, pa je ovo bio veliki rizik. Iako sam se bojala prošetati u ovoj haljini, brojne pozitivne kritike su me iznenadile - izjavila je Bella za časopis Glamour.

I dok su mnogi mislili kako nije nosila donje rublje, ona je takve glasine demantirala te izjavila da je ispod haljine imala visoko rezane gaćice.

- Ma nije bilo problema, sve je bilo na svom mjestu. Da je puhao vjetar, onda bi bilo problema - zaključila je manekenka o čijoj će se haljini sigurno još dugo pričati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2022 12:11