StoryEditor
ShowbizMASSIMOVE JUNAKINJE

Splićanke se ‘sudarile‘ pred milijunskom publikom: Adriana je očarala Oliverovim ‘Stinama‘, ali NK Zmijavci će u finalu skandirati za Albinu!

Piše M.K.
15. veljače 2020. - 21:45
Albina Grčić

"Kad imaš iza sebe jedan ovakav bend i osobu, koja ovako razumije glazbu kao Albina, onda možeš jedino dobiti senzaciju!" - ganuto je kazivao Massimo, nakon nastupa Albine Grčić, koja je oduševila baladom "Fix You".

"Nisam se nadala da ću ovako daleko dogurati, nisam mislila da sam tako posebna..." - priznala je iskreno Splićanka, čiji su krkhi stas i sjajan glas našli put do srca publike.

Studentica treće godine engleskog jezika i književnosti u Splitu ovog je tjedna otkrila kako ju je prošlog vikenda rasturilo kako su srčano za nju navijali momci iz NK Zmijavci, u kojemu igra i njen dragi Ivan Ćalušić.

Albinin prolazak dalje popratili su pokličima kakvi se ore na nogometnim stadionima, a isto bi mogli ponoviti i večeras, nakon što je Grčić glasovima gledatelja prošla u finale.

- Meni su suze potekle kad sam vidjela video Ivana i njegovih momaka kako navijaju za mene na Braču. Iskreno, ne znam jesam li plakala od sreće ili ganuća! - ispričala je Albina, koja je s Ivanom u sretnoj vezi zadnjih godinu dana.

Otkrila je kako se ipak znaju cijeli život, zajedno su rasli i njihove su obitelji u prijateljskim odnosima.

"Albina zna točno što hoće, a Adriana zna točno što neće!" - kazivao je mentor Massimo o svojim pjevačicama, gotovo na rubu suza, ne skrivajući koliko mu je teško što obje ne mogu u finale.

24-godišnja Adriana, studentica zrakoplovstva i projektiranja, sigurno neće odustati od glazbe zbog te činjenice.

Večeras je izvedbom Oliverovih "Stina", sportskim žargonom rečeno, dobro "zakucala".

image
Adriana Vidović

"Nikad se neću odreći glazbe! Ako mi ne bude profesija, uvijek ću pjevati!" - ustvrdila je kroz široki osmijeh.

"Nastavit ćemo pratiti Adrianin rad i pomoći joj" - obećao je Massimo.

#THE VOICE HRVATSKA#ALBINA GRČIĆ#ADRIANA VIDOVIĆ

Izdvojeno

07. lipanj 2020 08:16