StoryEditor
Showbiz‘ODAKLE BIH KRENUO‘

‘Ovo mi je sigurno najplodnija godina!‘: u život našeg popularnog glazbenika na ljeto stiže prinova, nakon fešte na Biokovu priprema se veliko veselje

Piše L.L.
20. veljače 2020. - 10:59
Ivana i Hrvoje Rupčić

Glazbenik i frontmen grupe Cubismo Hrvoje Rupčić (49) čeka dijete s drugom suprugom Ivanom Kujundžić Rupčić.

-  Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina. Čeka me toliko lijepih događaja i obljetnica da ne znam odakle bih krenuo - komentirao je Rupčić za Gloriju

Hrvoje je Ivanu oženio u kolovozu prošle godine na Biokovu. Za svečanost su izabrali neobične kostime s indijanskim perjanicama.

Ivana je po struci modna dizajnerica, a fotografijom se aktivno bavi desetak godina. Također režira spotove, a pjeva i u gipsy swing bendu Gadjo Manouche.

Hrvoje iz prvog braka, s pjevačicom Kristinom Tinom Kresnik, ima sinove Nou (22) i Jakova (15).

image
 /S prvom suprugom Tinom Rupčić
Tomislav Serdar/Hanza Media

S Tinom je u braku Hrvoje proveo 13 godina, tijekom kojih par nije izazivao posebnu medijsku pažnju.

No kad je planula Rupčićeva strastvena veza s glumicom Zrinkom Cvitešić, postali su jedan od hrvatskih javnih parova o kojima se najviše pričalo i pisalo.

image
 /Strastvena veza sa Zrinkom Cvitešić punila je stupce
Siniša Sunara/Hanza Media

Upravo zbog Zrinke, Hrvoje je ostavio suprugu Tinu, što se 2009. godine prometnulo u priličn skandal, a kraj ljubavne veze, tijekom koje se Zrinka i Hrvoje nisu libili u javnosti pokazivati osjećaje, Rupčić je obrazložio objavom na Facebooku.

Iako se neko vrijeme šuškalo kako je Hrvoje zaprosio Zrinku, to se nije dogodilo. Razlog ljubavnog kraha navodno je bila Zrinkina odluka da preseli u London i prihvati mogućnost razvoja međunarodne karijere. 

 

#HRVOJE RUPČIĆ#IVANA I HRVOJE RUPČIĆ

Izdvojeno

06. srpanj 2020 01:51