StoryEditor
ShowbizJeff Bridges

Oskarovac se zarazio koronavirusom tijekom kemoterapije: ‘Moja borba s covidom učinila je to da mi se borba s rakom činila kao mačji kašalj‘

Piše PSD
15. rujna 2021. - 08:36

Poznati oskarovac Jeff Bridges, koji se dulje vremena borio s limfomom, otkrio je da je sada u remisiji, ali i da se u siječnju zarazio koronavirusom, piše Jutarnji.hr.

"Rak je u remisiji, masa se smanjila na veličinu kamenčića", napisala je 71-godišnja zvijezda filma "The Big Lebowski". On i supruga Susan Geston bili su izloženi koronavirusu u centru gdje je Bridges primao kemoterapiju. Oboje su bili završili na intenzivnoj - supruga pet dana, a on pet tjedana zbog svog kemoterapijama oslabljena imuniteta.

"Moja borba s covidom učinila je to da mi se borba s rakom činila kao mačji kašalj", napisao je glumac. "Covid me pošteno izudarao, no primio sam obje doze cjepiva i sada se osjećam puno bolje", dodao je, piše NY Post.

Otkrio je i da je imao svog fizioterapeuta koji mu je pomagao da se oporavi. "Donedavno sam trebao kisik da bih mogao hodati, zvučao sam poput Darth Vadera", našalio se glumac, kojem je puno značilo to da je mogao odvesti svoju kćer Haley, koja se u kolovozu udala, do oltara. "Uspjeli smo čak i otplesati naš ples oca i kćeri bez kisika", dodao je.

Jeff Bridges u listopadu 2020. godine otkrio je svojim obožavateljima da boluje od limfoma. Rekao je da ima sreću što ima sjajan tim doktora i da počinje s liječenjem. Desetak dana kasnije javio se iz bolnice i svima se zahvalio na podršci.

item - id = 1127381
related id = 0 -> 1127406
related id = 1 -> 1127409
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2021 10:46