StoryEditorOCM
Showbiz‘ZA MENE JE ISTA‘

‘Nije me iznenadilo, odavala je takav dojam. Super da se na to odlučila!‘: kolegice iz ‘Voicea‘ komentiraju priznanje Nine Kraljić da je biseksualna

19. siječnja 2021. - 14:43
Nina Kraljić: To nije vaša privatna stvar, jer ako se nazivaš umjetnikom/umjetnicom, onda ima da predstavljaš istinuDanijel Bartolić/Cropix

Nina Kraljić priznala je da je biseksualka! Prva hrvatska pobjednica natjecanja The Voice i nekadašnja naša predstavnica na Eurosongu, koju ćemo uskoro gledati na Dori, otvoreno je u podužem statusu na Facebooku progovorila o svojoj seksualnosti.

- Nemam problem s tim da netko ne voli moju muziku, dapače. Kad vidim ove koji se većini sviđaju uplašim se i za njih i za sebe. Ako nešto radiš dobro, imaš one koje te ne vole ili te ne mogu slušati. Inače ne radiš ništa značajno, toliko si se ukopao u ulogu mainstreama i dopadanja masi i zarađivanja.

Znam ih par koji pjevaju pjesme s tekstovima koji veze s njima lično nemaju (čak ih i ne vole), a često čak ni s njihovom seksualnom orijentacijom te pjesme veze nemaju. Ne.

To nije vaša privatna stvar, jer ako se nazivaš umjet...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:45