StoryEditor
ShowbizPromo

Na koncerte i predstave u makarskom Ljetnom kinu možete uz besplatan antigenski test ili COVID potvrdu

Piše Croatia Tickets
20. srpnja 2021. - 13:53

Za zabavna događanja u makarskom Ljetnom kinu,  preciznije aktualnu i britku komediju Predsjednici & ca kazališta Kerempuh koja se održava 21. srpnja te koncert popularne Crvene jabuke zakazan za 26. srpnja prenosimo obavijest organizatora u cijelosti:

"Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje na predstavi, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). U dogovoru sa stožerom, Music Time se organizirao i osigurao sve potrebne uvjete kako bi se predstava mogla održati.

Ulazak na predstavu biti će moguć SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili ANTIGENSKOG TESTIRANJA.

Ovim putem vam se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera. Molimo vas za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da se vidimo 21.7. na predstavi  „Predsjednici & Ca“ i koncertu Crvene jabuke 26.7. u Ljetnom kinu s početkom u 21:00!

Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili.

Hvala unaprijed,

Music Time team!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. srpanj 2021 14:18