StoryEditor
Showbiz‘FALI MI...‘

Mirta Šurjak se valja po travnjaku, ljubi Hajdukov dres i daje najsenzualniju sebe u spotu Talijana punom vapaja za nogometom. Pogledajte rezultat

Piše PSD
18. svibnja 2020. - 20:06
M mYouTubeScreenshot

Slobodna Dalmacija je ovih dana pisala o pjesmi "Mi manca il calcio" ili u prijevodu "Fali mi nogomet", koju je snimio talijanski kantautor Ermanno Fabbri, a za koju je stihove napisao poznati splitski novinar Ivo Šćepanović, nekad dugogodišnji novinar naše kuće.

"Trebam prvu ligu/Volim i drugu/ u hitnim slučajevima pomaže i treća", "Kakva je to nedjelja/bez strasti/izvan stadiona", "Vratite mi život/Trebam disati/Da moja momčad napada"... navodi se u stihovima pjesme brzog ritma, za koju je završen videospot.

Upravo danas pušten je u eter, a njegova glavna zvijezda, koja će nesumnjivo podignuti broj emitiranja na You Tubeu je poznata HRT-ova sportska reporterka, nekoć i predsjednica ŽNK Marjan, uvijek dinamična Mirta Šurjak, koja je svoj temperament itekako iskazala i u kadrovima talijanske pjesme.


- Fabbri je relativno mladi glazbenik koji ima svoj bend, gitarista, a popularnost mu raste – ispričao je Šćepanović našoj kolegici, a popularnost bi mu mogla dodatno narasti i zahvaljujući plavokosoj novinarki.

Mirta Šurjak se u spotu, naime, bacaka po Hajdukovom travnjaku, senzualno smješka i pozira, ljubi Hajdukov grb na poprsju, ali se i presvlači u različite dresove, ilustrirajući sveopću ljubav i čežnju prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

- Kad je počela karantena smislili smo pjesmu o tome koliko Talijani u svoj svojoj nevolji zbog epidemije, kad im se sve oko njih "raspada", pričaju o nogometu - objasnio je Šćepo inspiraciju.

Ne sumnjamo da će Talijanima biti inspirativna i protagonistica videopriče, možda i više nego dečko u retro odijelu s kačketom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2021 18:45