StoryEditorOCM
ShowbizU petak u 21 sat

Hrvoje Rupčić uzbuđen je što na prvi rođendan sinčića Petra s ‘Cubismom‘ svira u solinskoj Gradini: dok kuha sataraš otkriva nam kako je, trčeći zbog potresa sa 7. kata, donio najbolju životnu odluku

1. rujna 2021. - 22:58
Hrvoje Rupčić ne skriva da se u Solinu nada velikom nastupu. Baš onako po guštu ljudi iz vatrenog 'Cubisma', prepunog interakcije, povratnog odgovora publikeTom Dubravec/Cropix

Mjesto događanja - solinska Gradina, vrijeme - petak u 21, meritum - prvi koncert "Cubisma" u tom prekrasnom ambijentu, prvi njihov veliki nastup od kada je pošast od korone pokucala na hrvatska vrata, i prvi rođendan sinčića mu Petra.

E to se u životu Hrvoja Rupčića, frontmena popularnog benda "Cubismo" može nazvati hat-trickom. Doduše, bend je početkom srpnja trebao u okviru Splitskog festivala imati nastup na Rivi, no, kao i svemu ove godine, korona je pomrsila račune.

Pa je umjesto glazbe na podmarjanskoj promenadi nastupilo višestruko mijenjanje lokacije nastupa. Ispalo je, kaže nam Hrvoje, poluuspješno, sve onako kako bend poznat po odličnoj koncertnoj atmosferi, plesu, kretanju, bliskom kontaktu baš i ne priželjkuje.

Ali evo prigode, solinska Gradina ih mami, daje ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 22:02